Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 21. listopadu 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zapomenutí na vlastní chyby plodí drzost

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Trocha odtažitosti vám dnes jen prospěje. Hrozí, že se vyskytnete u události, se kterou nemáte v podstatě nic společného. Jistou podezřívavou osobu tím ale přesto rozzlobíte. Jen starosti vám přinese flirtování se zadaným kolegou.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Vynášet do nebes vás budou i lidé, kteří vám dosud nemohli přijít na jméno. Pravdou je, že budete mnohem přístupnější a ochotnější, což ocení i partner. O krátkodobou výpomoc vás požádají rodiče nebo jiní starší příbuzní.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Projevíte smysl pro solidaritu a podržíte kolegy, kteří pocítí nepřízeň vedení firmy. Na druhou stranu však budete opatrní, abyste si sami neudělali zle. Den vám rozzáří dlouho očekávaný první polibek od slibné nové lásky.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nebudete-li dostatečně předvídaví, přiměje vás rodina otevřít peněženku a pořádně zamávat s úsporami. Nadřízený přijde s návrhem, abyste odjeli na kratší služební cestu. I kdyby se vám sebevíc nechtělo, neodmítejte.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Chcete-li udělat dojem na nový idol, nesmíte šetřit na kadeřníkovi, švadleně a módních doplňcích. Budete mít rovněž možnost podílet se na zajímavé investici. Kdyby vás opravdu lákala, klidně si půjčíte i větší sumu. 

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Zkazit den vám může zbytečný spor v práci. Příčinou bude nedostatek smyslu pro humor vašich nadřízených. S tím byste však měli počítat, natolik je už znáte. Pozor na úrazy v místech, kde se obvykle nestávají.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Mimořádně opatrní musíte být v případě, že zastáváte vedoucí místo nebo máte vyšší postavení. Stačí malá chybička či přehlédnutí, nemluvě o nedostatku taktu a diplomacie a pocítíte nepřízeň vlivného člověka.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

K ničemu nepovede rozčilování a vyvolávání dusné atmosféry na finančním úřadě nebo v bance. Jenom si přitížíte. Venuše doporučuje nasadit prosebný tón a souhlasit se vším, co vám řeknou a poradí. Později se uvidí.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Určitý prospěch vám přinese diskuse v práci, při které se postavíte proti názoru většiny. Není ani tak důležité, jestli budete mít pravdu, jako to, že se dokážete ozvat. Pohádáte se až večer s partnerem. Něco rozhodne bez vašeho souhlasu.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

To, že věříte známým a přátelům je hezké, ale Jupiter nabádá k mnohem větší opatrnosti. Nedbalostí cizího člověka byste dnes mohli přijít o značnou sumu peněz. Při potížích s tlakem, neodkládejte návštěvu lékaře.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Mars vám dodá sílu, díky které s úspěchem zvládnete kritickou situaci. Posílí vám to sebevědomí a dodá chuť do práce. Kritici se samozřejmě najdou, ale rychle zmlknou. Svoji troškou do mlýna přispějete na charitativní akci.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Vlídnější tvář ukážete některým známým. Zatímco dosud jste si od nich zachovávali určitý odstup, budete dnes vstřícní a laskaví. Pozitivní roli sehraje postavení Venuše s Uranem. Nemusíte couvat před nepřehlednými situacemi.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám