Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 20. listopadu 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sláva je jed, neškodný jen v malých dávkách

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nejistý je výsledek vaší intervence na úřadech. Dráha Neptunu vybízí k volbě slabších zbraní a používání důvtipu. Odpoledne pozor na náhlé překročení hranice mezi přátelstvím a riskantním milostným románkem.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nejste-li spokojeni v zaměstnání, radí planety neotálet a podniknout první rázné kroky. Dnes dopoledne vykročíte, někdo vědomě, jiný ovlivněn planetami, správným směrem. Krátký flirt vám nabídne zamilovaný kolega či kolegyně.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Absence některých kolegů vás donutí sáhnout na samé dno sil. I kdybyste nechtěli, budete se muset točit jako vrtule. Jakýkoli pokus si odskočit a práci odbýt, bude nadřízenými okamžitě odhalen a přísně finančně potrestán.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Ve složitých, nejasných situacích vám pomohou správné, podvědomé reakce. O náladu by vás mohla připravit hloupá náhoda, kvůli které vám hrozí potíže. Jistou roli budou hrát vaše antipatie k ješitnému, urážlivému člověku.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Budete se muset poprat se žárlivostí. Zmocní se vás nečekaně a hlavně bezdůvodně. Jestliže se nedokážete ovládnout, řeknete si o pořádný trapas. Na pořad dne znovu přijdou výdaje, které neustále odkládáte. Musíte pečlivě počítat.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

I zdánlivě nemožné zvládnete levou rukou. Budete však muset rázně potlačit chuť hned se vším seknout a utíkat před překážkami. Věřte tomu, že si zaděláte na pořádnou ostudu, o ztrátě autority a dobré pověsti nemluvě.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nesnažte se být dokonalí, to není nikdo. Zbytečně ztratíte spoustu času na naprosté samozřejmosti a důležité věci vám utečou. Navíc nepočítejte s tím, že vás někdo docení. Ani vlastní rodina ne. Pozor na nachlazení při sportování v přírodě.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nelze dále oddalovat těžké rozhodnutí. Stále ještě můžete najít nejvhodnější variantu. Využijte ochoty lidí, nabízejících vám pomocnou ruku. Oživení lze díky Venuší očekávat v milostných vztazích, blíží se pravá vlna vášní a citů.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Máte zbytečné obavy, vaše štěstí vám nikdo nevezme. Uškodit si však můžete sami, nesprávným rozhodnutím nebo nevhodným gestem. Chovejte se přirozeně. V práci nebo v rodině se objeví přechodné problémy.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Máte před sebou důležitý krok k lepší budoucnosti. Merkur vám otevře pole působnosti k osobní realizaci. Podmínka k dosažení úspěchu je jednoznačná. Zapomeňte na odpočinek a zábavu.

Štěstí vás neopustí ani v lásce.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Připravte se na dohadování s příbuznými. Některé vaše poslední kroky jsou pro ně nepochopitelné a dají vám to neomaleně najevo. Poslechněte partnera a zůstaňte nad věcí. Neodmítejte roli prostředníka při nějakých obchodech.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Skvělou podívanou slibují protažené obličeje vašich soků a nepřátel. Uděláte rozhodnutí, kterým jim uděláte čáru přes rozpočet. Netrapte se projevy cizí nedůvěry a pošklebování. V krátké době si vás budou všichni předcházet.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám