Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 20. ledna 2017

Novinky, sojka

Jen ten neví, co je strach, kdo nezná nebezpečí

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Týden končí a bylo by smutné pokazit si ho ukvapeným rozhodnutím. Máte totiž sklon řešit složité věci bez dlouhého přemýšlení a to se nemusí vyplatit. Šéfa kolegy nechte, ať si spekulují dle libosti a věnujte pozornost konkrétním problémům.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Neodmlouvejte partnerovi, ponechte mu pocit, že o důležitých záležitostech rozhoduje sám. Zajistí vám to klidný, pohodový večer. Stačí, když se budete muset vyjádřit k programu dospívajících dětí. Moc líbit se vám nebude.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Dohadování o příští služební cestě bude bouřlivé, ale nakonec se nadřízení rozhodnou pro vás. Vaším esem v ruce jsou jak znalosti z oboru, tak bohaté zkušenosti. Neodmítejte změnu večerního programu požadovanou vaší láskou.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Bylo by dobré doplnit spíž a ledničku. S jistotou lze totiž předpokládat, že o víkendu se u vás objeví nějaká návštěva. Kdyby šlo o někoho, koho rádi uvidíte, určitě ho budete chtít bohatě pohostit. Za volantem sedejte jen tehdy, jste-li v pohodě.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Odchod z práce by mohlo oddálit hledání důležitých papírů. Pořádně vás to rozladí, ale nedá se nic dělat, bude nutné projít všechny kouty a šuplíky. Provinilé pohledy malých školáků budou hovořit samy za sebe. Nebuďte moc přísní.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Na nervy vám zabrnká neomalenost vrátného v nějaké instituci nebo ochranky v supermarketu. Ve slovech si vybírat nebudete a neuklidní vás ani omluva jejich nadřízených. Oslava u přátel se protáhne, domů jeďte raději taxíkem.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nepřežeňte to se snahou mít v pondělí ráno v práci čistý stůl. Rodina na vás čeká, jak na boží smilování, nesmíte ji, zejména ty nejmenší, zklamat. Chce-li vás partner vytáhnout do kina nebo do divadla, nemůžete přiznat, že vás to nudí.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Opakovaně vás budou zvát na návštěvu příbuzní. Faktem je, že je nemůžete odmítat do nekonečna. Snad vás uklidní pohyb Luny, která slibuje, že tentokráte se docela pobavíte. Možná pro vás mají zajímavý dárek.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Rozesměje vás chlubení mladého, nezkušeného kolegy, který se pokusí získat vaše sympatie a pozornost. Zkuste se ovládnout a možná ho i pochválit. Vás to nic nestojí a on bude na vrcholu blaha. Navíc vás bude všude chválit.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Neodkládejte nutné nákupy na sobotu. O moc méně lidí v obchodních centrech zítra jisto jistě nebude. Zvláště pokud zase někde ohlásí slevy. Večer byste si potřebovali najít tichý koutek a v klidu se soustředit jen sami na sebe.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Radost vám udělá změna v chování vašeho idolu. Setrvá s vámi v delším rozhovoru a dá jasně najevo, že by neodmítl pozvání na kávu či sklenku vína. Seberte odvahu a vyrazte do útoku, Prožijete kouzelný večer.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Na víkend budete odcházet příjemně naladěni upřímnou pochvalou nadřízených. Naprosto spokojeni se vrátíte z akce, na kterou se vám vůbec nechtělo a přemohli jste se jen kvůli partnerovi. Uděláte mu tím velkou radost.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám