Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 20. dubna 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svéhlavost je vada slabého rozumu

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Kvalitativní změnou projdou vaše vztahy s přítelem ve vysokém postavení. Právem vás totiž roztrpčí jeho lhostejnost k problému, který vás trápí už delší dobu. V práci si dávejte pozor, koho máte za zády. Můžete se dočkat ošklivého překvapení.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nezveličujte chybu, kterou uděláte. Něco podobného se stává a byla by velká hloupost na ní ještě upozorňovat. Díky konstelaci Saturnu a Luny, byste ji možná mohli i zapřít. Do klína vám spadne menší výhra.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Na zábavu a odpočinek moc nemyslete. Nadřízení a partner vás zasypou požadavky, které si nemůžete dovolit ignorovat. Zdá se, že dnes si oddechnete až ve chvíli, kdy se budete, hodně pozdě v noci, klást do lůžka.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Malou záhadou pro vás bude nakvašený výraz vaší lásky. Pokud si opravdu nejste ničeho vědomi a nijak jste jí neublížili, měli byste se na příčinu jejího chování zeptat přímo. Nelze vyloučit, že vás její odpověď rozesmutní.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

V zaměstnání se objeví spousta nových, časově velmi náročných úkolů. Měli byste partnera předem upozornit, že na něho nebudete mít pár dní čas. Všechno vám vynahradí poměrně slušný výdělek. Úrazy a zranění hrozí aktivním sportovcům.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Před podpisem jakékoli smlouvy či dohody, pozorně čtěte i poznámky psané drobným písmem pod čarou. Jistý filuta se vám pokusí namluvit, že jde jen o formalitu, kterou nemusíte brát vážně. Nevěřte mu ani náhodou.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Zadaní by neměli flirtovat s kolegy a navazovat náhodné známosti na firemních akcích. O všem co uděláte a kamkoli se hnete, se dozvědí jak nadřízení, tak později i partner. Těžko říci, co pro vás bude mít horší následky.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Díra v rodinném rozpočtu vás pořádně popudí a podáte si jak partnera, tak dospívající děti. V návalu zlosti vám ulétne i pár hodně nespisovných slov. Nebudete-li se krotit, budou mít dnes vaši sousedé o zábavu postaráno.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Jen malou naději na úspěch máte při hledání sponzora, ochotného přispět na činnost vašeho klubu, kroužku či vydávání nějakých tiskovin. Ne, že byste něco dělali špatně, ale jiní byli rychlejší. Nehledejte útěchu v náruči zadané osoby.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Svítá naděje na získání funkce, o kterou již dlouho usilujete. Nahraje vám náhoda v podobě bývalého spolužáka či kolegy, který k tomu může říci rozhodující slovo. Naděje, že získáte vliv, peníze a štěstí, se však tak docela nesplní.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Pokud se odmítnete zúčastnit akce, na kterou vás pozvou dnes odpoledne, jste sami proti sobě. Připravíte se nejen o možnost navázat vzrušující známost, ale i o šanci výhodně změnit místo. Na jednání na finančním úřadě si neberte nejlepší oblek.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Ať už se kolem vás bude dít cokoli, důsledně mlčte.  Lhostejno jestli v práci, v autobusu nebo doma, stačí i jednoslabičná odpověď a zatáhnou vás do konfliktu, u kterého nemusíte být. Zajímavý kulinářský zážitek vás čeká na služebním obědě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám