Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 18. srpna 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Raděj s moudrým plakat, nežli s bláznem zpívat

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Sejde ze schůzky, na kterou jste se stejně netěšili, ani od ní nic velkého neočekávali. Alespoň budete mít víc času na jiné příjemnější myšlenky a záležitosti. Určitě vás nenechá v klidu nadbíhání nového, pohledného ctitele.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Doma by mohla napjatou atmosféru vyvolat nevybíravá slova příbuzných, kteří se rozhodnout udělit vám pár knížecích, v zásadě nesmyslných rad. Udržet nervy na uzdě a nějak hrubě jim neodseknout, nebude snadné.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Mile vás překvapí soused, který jen s malým zpožděním vysloví souhlas s vaším návrhem na některé možné změny v okolí vašeho bydliště. Všichni však tak vstřícní nebudou. Ještě chvíli potrvá, než přesvědčíte i je.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Znamenitě se odpoledne nebo večer pobavíte ve společnosti starých přátel. Sami k tomu přispějete nemalým dílem. Uran radí nepřehánět to s alkoholem a včas odejít. Odpovědně zvažte, kde a v jaké vodě se koupat.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Konstelace Marsu s Neptunem varuje před hrozícími potížemi s konzervativně uvažujícími nebo nepřejícnými jedinci. Naštěstí se zdá skoro jisté, že než byste o krok ustoupili, budete raději riskovat jejich nelibost.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Najdete dlouho skrytou příčinu svých potíží. Pozor na ukvapený pokus o jejich rychlé řešení. Všechno chce svůj čas. Snaha za každou cenu pohnout s některými záležitostmi vás může připravit o rozvahu a šlápnete vedle.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Na pořad dne přijde nutnost pevnějšího vedení dětí při plnění jejich povinností. Již brzy vyřešíte náročnou otázku opravy chalupy nebo bytu. Známý vám doporučí šikovné řemeslníky. Radovat se můžete ze slibné fyzické kondice.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Chcete-li urychlit vyřizování svých záležitostí, musíte se vzpamatovat a osobně zajít všude tam, kde je třeba. Delikátně je třeba jednat s partnerem. Nebude ve své kůži, nebude mít daleko k výbuchu. Vtip a šikovnost prokážete při sportu.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Seberete odvahu a odmítnete řešit problémy jiných lidí. Moc je nepotěšíte, počítejte s jejich hněvnou reakcí. Získáte však čas na rodinu a různé radovánky. Jednou z nich by mohlo být setkání s bývalými spolužáky nebo kolegy.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Vtipně převezete někoho, kdo si myslí, že ničemu nerozumíte. Naroste vám sebevědomí a znásobíte svoje aktivity. V práci všechno poběží zdánlivě normálním tempem, ale pozor na šéfa, který bude neúnavně slídit kolem.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Flirtování se sympatickou osobou v práci nebo ze sousedství, by mohlo být příjemné, ale raději na to zapomeňte. Postavení Jupiteru s Lunou naznačuje pozdější potíže s žárlivým partnerem. Raději se plně věnujte práci.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nadřízení vás budou soustavně nutit k vyššímu tempu. Nemá smysl se hádat, raději se jim snažte vyhnout. Když se nepotkáte, nemohou vám nic nařizovat. Dost času následně věnujete příjemným, soukromým záležitostem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám