Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 18. března 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mluvíš-li při okraji cesty, je tě slyšet v trávě

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Přítel přijde s tipem na atraktivní víkend. Nepřemýšlejte moc dlouho, taková šance je hned pryč. Chybí-li vám peníze, můžete si vypůjčit. Strkanice v autobusu, tramvaji nebo supermarketu může skončit trapnou scénou.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Navzdory návalu povinností budete v dobré pohodě a nedáte se jen tak vyvést z míry. Svým cílevědomým a odpovědným přístupem si získáte sympatie mnoha lidí. Škarohlída, který by vám chtěl kazit náladu, pošlete tam, kam patří.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Na obzoru je kontrola nebo změny, takže se nedivte, že šéf ztrácí nervy. Říci si právě nyní o vyšší plat není nejlepší nápad. Nový nápadník či ctitelka se jen tak odbýt nedají. Pokud jsou vám opravdu lhostejní, musíte přitvrdit.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Jednejte rázně a důsledně, lhostejno jestli v zaměstnání, na úřadech nebo doma. Dáte-li najevo slabost nebo nejistotu, nebude vám nikdo naslouchat. Velké úsilí vás bude stát snaha vzdát se pomsty někomu, kdo vám nedávno ublížil.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Disharmonie postavení Saturnu a Jupiteru varuje před neodůvodněným optimismem. Neuděláte chybu, když si všechno dvakrát překontrolujete. Při setkání se starými přáteli se dozvíte o zajímavém, dobře placeném místě.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nestyďte se za přechodné finanční problémy. Pohovoříte-li se známými a otevřete jim své srdce, najde se překvapivé řešení a pomoc. S komplikacemi počítejte ve chvíli, kdy partner začne hovořit o vašich příbuzných.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Budete se muset už konečně setkat s někým, koho nemáte rádi.  Rozhovor plný skrytých narážek a nevraživosti nebude k ničemu, ale svoji povinnost si splníte. Hezký večer slibuje posezení s přáteli, potřebujete se rozptýlit.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Musíte si dát do pořádku nervy, mít pár hodin jen pro sebe. Spěchejte z práce rovnou domů a hned po jídle se zavřete v pokoji. Oblíbená hudba, dobrá kniha či film vám brzy vrátí ztracenou rovnováhu a vnitřní klid.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Do rozpaků vás uvede nadbíhání osoby, o kterou nestojíte. Problém by mohl být v tom, že má jisté postavení a vliv. Najít rozumné východisko vám pomůže životem protřelý přítel. Pozor na zbytečné konflikty na úřadech.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Těžké rozhodnutí nelze dále oddalovat. Díky inspiraci Luny byste mohli najít optimální variantu jeho řešení. Využijte ochoty lidí, nabízejících vám nezištně pomocnou ruku. Nečekaně se mohou objevit naříkající blízcí příbuzní.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Oživení v obchodních a pracovních vztazích vám umožní uvažovat o trvalejším zvýšení životní úrovně. Podmínkou je, že půjdete svojí cestou a nedáte se odradit pesimistickými názory malomyslných kolegů a známých.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Potíže vás nemohou rozházet, okamžitě je začnete odstraňovat. Budete postupovat systematicky a důsledně. K překvapení partnera či přítelkyně odmítnete jít do kina či do společnosti. Na prvním místě jsou dnes u vás povinnosti.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám