Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 17. července 2015

Novinky, sojka

V slabém těle je hrůza nejsilnější

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Postavení planet pozitivně ovlivňuje vaši psychiku. Podněcuje tvůrčí síly a představivost. Na co sáhnete, to ponese znak originality a vaší osobnosti. Navíc jasně prokážete svůj vybraný vkus. Čeká vás milý, pohodový den.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Neupírejte jiným právo poučit se z vlastních chyb. Budete-li na lidi kolem přehnaně přísní, při nejbližší příležitosti vám to vrátí. Zbytečně mnoho času ztratíte promýšlením toho, co je třeba stejně udělat, ať už se vám chce či nikoli.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Dbejte, aby vás nic nerozptylovalo a neodvádělo vaši pozornost od důležitých úkolů. Mars varuje před konfliktem se šéfem nebo klientem. Odpoledne nebo večer pomůžete někomu, kdo nerad mluví o svých přetrvávajících potížích.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Při plánování výdajů si schovejte rezervu na nečekané události. Jedna je na spadnutí. Poslechněte partnera nebo děti a dohodněte se s rozzlobenými příbuznými. Vás neubude a jim to udělá dobře. Pozor na darované lesní plody.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Neprotahujte zbytečně pracovní a obchodní jednání. Hrozí vám ochabnutí pozornosti a šlápnutí vedle. Pravděpodobné se zdá i uzavření pochybného kompromisu. Nemile se vám dotkne zjištění, že vás někdo v okolí pomlouvá.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Opatrně s upřímností, kterou si neposloužíte. Není vždycky snadné poznat, kdo pravdu unese a kdo ne. Než budete chtít něco od nařízených, musíte je předem zpracovat. Postavení Neptunu s Merkurem vám nic neusnadní.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Buďte tolerantnější k názorům přátel a známých. Určitě nechcete, aby si mysleli, že jim chcete něco vyčítat nebo vnucovat. Silný dojem uděláte na osobu opačného pohlaví, která se poprvé objeví ve vaší blízkosti.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nedostatek opatrnosti při jednání se starší osobou opačného pohlaví by mohl vést k nedorozumění. Važte každé slovo. Později už bude na rozumnou domluvu pozdě. Chystáte-li se sportovat, může vás ohrozit nešikovný spoluhráč nebo soupeř.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Neslibujte nic, o čem všichni pochybují, že splníte. Později byste se cítili navýsost trapně. Zázraky určitě nejsou vaší doménou. Zaskočí vás bývalá láska nebo partner. Najednou se ozve a bude naléhat na krátké setkání.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nevymlouvejte se na nedostatek času a najděte si chvilku pro přátele, kteří s vámi chtějí hovořit. Může se ozvat také bývalý spolužák nebo kolega. Asi se nebudete divit, kdyby něco chtěli. Neuškodí mít po ruce důmyslnou výmluvu.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

V hotelu, restauraci či obchodě si pozorně překontrolujte účet. Na špatně vrácenou částku nebo předražené služby je třeba upozornit hned. Jinak přijdete o peníze. Upravte si jídelníček, je čas napravit dietní chyby.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Jistá nevšední příhoda prohloubí váš vztah k zvířatům. Sami budete svým chováním překvapeni. Ocení to také vaše děti. Pohádat se můžete s lakomým příbuzným, který vás potměšile napadne, že neumíte šetřit.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám