Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 16. června 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lidé si uvědomují dobro pomaleji než zlo

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Bylo by zpozdilé trvat na starých představách a názorech. Váš úspěch a autorita záleží na schopnosti dokázat, že vás zejména nové úkoly a moderní technika nemohou překvapit. Ignorujte zvěsti, se kterými přijde hysterická osoba.  

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Pokud by vás trápilo, že jste k někomu nebyli úplně upřímní, uklidní vás fakt, že to neděláte jen kvůli sobě. Překvapí vás, co všechno pro vás udělají starší členové rodiny. Zdaleka nejde jen o peníze nebo přemrštěně drahé dary.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nedejte se nikým citově vydírat a nepanikařte. Vaší výhodou je, že dohlédnete mnohem dál než jiní.

Opatrnější musíte být při hodnocení spolupráce s novými lidmi. Možná vás nikdo nechce ošidit ani podrazit, ale narazíte na nešiku.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Inspirováni aurou Merkuru se vrátíte k riskantnímu nápadu. Nepřejícné okolí přelstíte tím, že budete předstírat nezájem a pasivitu. S pravdou vyjdete ven až poté, kdy bude jisté, že vám všechno vyjde.

Při sportovním klání počítejte i s prohrou.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nestačíte žasnout, jak pružné jsou některé předpisy a nařízení. Zatímco vám neprojde skoro nic, pár lidí ve vašem okolí si s nimi hlavu lámat nebude. Zvýšenou péči věnujte rodině. Děti očekávají, že jim připravíte atraktivní program.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Budete-li si klást nereálné cíle, padne na vás deprese. Rozumně zvažujte, na co máte a na co vám stačí síly. Planety obrátí vaši pozornost k oblastem, které opomíjíte. Z rovnováhy vás vyvede nevynalézavé nadbíhání nového ctitele.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Vítaným přínosem pro rodinnou kasu bude šance na výhodnou zakázku, obchod či smlouvu. K večeru vás zaskočí rozmrzelí příbuzní nebo jindy vstřícní sousedé. Je třeba zůstat nad věcí a hlavně se nerozčilovat.

ŠTÍR ( 24.10. - 22.11.)

Vlivem příznivého pohybu planet se začnete cítit mnohem volnější a svobodnější. Projeví se to ve vašem odvážnějším, originálním řešení nejrůznějších situací. Výrazně se rovněž zvýší frekvence vašich styků s opačným pohlavím.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Na cestě máte zajímavou nabídku, někdo nového zaměstnání, jiný výhodné smlouvy. Než kývnete, všechno si promyslete, není všem dnům konec. Přehnanou náročností můžete vzbudit nelibost kolegů i nadřízených.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nedejte se svést příkladem kolegy s nohami na stole. Jeho neochota plnit uložené úkoly a pokyny, se mu dříve či později krutě vymstí. Nedovolte, aby vás s ním jakkoli spojovali. Jen s velkým přemáháním ukončíte setkání s jistou milou osobou.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Objeví se nové možnosti, včetně zkorigování nevýhodných smluv a dohod. Musíte proto věřit svým schopnostem a projevit zdravé sebevědomí. S pomocí silné dávky kosmické energie to budete mít o něco snazší.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Někdo z rodiny, kdo má odpovídající postavení vám zprostředkuje atraktivní zakázku nebo smlouvu, které by vás nebo vaší firmu nadlouho zbavila mnohých starostí. Hrozí vám neuvážené hospodaření s penězi.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám