Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 15. srpna 2014

Novinky, sojka

Nejvíc nás život žere tři dny před výplatou

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Vidinu hezké dovolené představuje částka, kterou vám někdo nabídne za malou protislužbu. Pokud bude jeho prosba upřímná, bez skrytých motivů, klidně do toho půjdete. Poprask v okolí vašeho bydliště vyvolají noví sousedé.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Kroťte fantazii. Podezření, že vás někdo sleduje a chce vám škodit, nemůžete vznášet bez přesvědčivých důkazů. Trápili byste především sami sebe. Úspěšní budete při hledání nového místa.  Nevznášejte přehnané finanční požadavky.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Čeká vás nevšední zážitek s dětmi nebo se zvířaty. V jistém smyslu to bude balzám na vaše rozbouřené nervy. Nepřikládejte větší význam slovům vyřčeným v hněvu. Spor, do kterého se dostanete, bude pouhou epizodou.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nepříjemný zážitek v důsledku nevhodného flirtování se rýsuje v případě, že budete dorážet na někoho, o kom víte, že má stálého partnera. Nedrážděte tygra holou rukou. V práci objevíte chybu, která by ohrozila pověst firmy.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Chvíli oddechu vám nedopřejí kolegové, partner ani děti. Budete s sebou muset pořádně hodit. Přitom byste si nejraději dali nohy na stůl nebo někam zašli na kávičku. Chvalozpěvy na vás začne pět známý nebo soused. Jistě budou něco chtít.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nebraňte se cestě, se kterou jste nepočítali. Bude mít zajímavý, ale pro někoho možná až moc dramatický závěr. Doma absolvujete náročnou zkoušku trpělivosti a zdrženlivosti. Partner nebo děti přijdou s šílenými nápady.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nesnažte se něco vymlouvat tupým osobám. Stejně vás nepochopí. Máte-li chuť předvést se před svým idolem, je k tomu správná doba. Povede se vám všechno, na co sáhnete, na všechny jeho otázky najdete nejlepší odpověď.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Chaos vyvolává pohyb Saturnu. Marně budete hledat nějaké dokumenty nebo věc. V lepším případě je najdete až za pár dní. Úspěch čeká jedince, kteří se rádi předvádějí a pohybují ve větší společnosti.

Jistá starší osoba by se kvůli vám rozdala.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Najde se někdo, kdo vám nabídne dobré místo nebo perspektivní známost. Ovace sklidí zejména umělci a sportovci. Pozor na špatnou náladu v práci. Mohlo by se stát, že vyletíte na šéfa a bude zle. Zapomeňte na výhrůžky výpovědí.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Tak docela si sympatie přitažlivé osoby opačného pohlaví, o kterou usilujete již delší dobu, zase nezískáte. Nedá se nic dělat, ale budete se muset obrnit trpělivostí a zkoušet to znova a znova. Stálo by za to najít někoho vstřícnějšího.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Případné konflikty řešte diplomaticky. Bouchání do stolu nepomůže. Neochota naslouchat nepříjemným, i když správným názorům způsobí, že přijdete o nadějnou příležitost. Rýsuje se možnost získat něco, po čem toužíte.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nepřehánějte to s představou, co všechno dnes stihnete a uděláte. Zbytečně si připravíte stresové situace. Bohatě postačí udělat to hlavní. Ostatní klidně počká. Alespoň k večeru se můžete plně věnovat dětem a partnerovi.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám