Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 14. července 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je lepší nedělat nic, než něco dělat špatného

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nemějte zbytečné a přehnané obavy z náročných schůzek a jednání. Nic hrozného se nestane. Zbavíte se dosavadních zábran a pořádně se obujete do lidí, kteří vám škodí. Nevyhýbejte se riskantním řešením.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Díky intuici poznáte, že se na vás chystá podraz. Stačí, že někdo uhne před vaším pohledem nebo mu uklouzne nechtěné slovíčko. Platí to doma, v práci, na chalupě i dovolené. Odhalíte informace o záměrech vedení firmy.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Vyhýbejte se jakékoli improvizaci tam, kde jde o peníze. Hrozí vám, že o ně přijdete. Mnoho lidí, včetně rivalů v lásce zaskočíte tím, jak si poradíte s potížemi, které vás podle jejich očekávání měly zavést na nekončící cestu.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Výrazně vzroste vaše obliba a autorita, objeví se finančně i společensky hodnotné nabídky. Na sportovní a kulturní akce choďte v doprovodu partnera. Objeví se lákadla, kterým sami spolehlivě podlehnete.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Těžká, ne-li nemožná bude chvílemi domluva s podrážděnými spolupracovníky. Každý by chtěl pro sebe vyšetřit trochu času navíc a smysl pro kolegialitu projeví jen málokdo. Berte to jako příležitost prokázat morální převahu.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Starosti navíc představují požadavky, se kterými přijdou lidé z vašeho okolí. Může se stát, že kvůli nim podceníte nadějnou investici nebo výhodný obchod. Uran radí zbavit se neodbytného pocitu, že se musíte neustále obětovat.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nemalé potíže bude muset překonat při vyřizování úředních záležitostí, případně nějaké reklamace. Nikde nikoho pořádně neseženete a nikdo na vás nebude mít čas. Nemá smysl se rozčilovat. Raději si šetřete nervy.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nemusíte být u všeho, co se kolem šustne. Zdržte se zejména hodnocení a kritiky lidí, kteří vás dobře znají. Můžete se vsadit, že to, co řeknete, se k nim dostane v pozměněném znění. Na vysvětlování nebude už nikdo zvědavý.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Sympatie starších dětí získáte podporou jejich nápadů a plánů na volný čas. Partner a starší příbuzní nadšení nebudou, ale otevřeně proti vám nevystoupí. Budete-li střídat prostředí, počítejte s oslabením organismu nepříjemnou virózou.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Chcete-li udržet pohodu v partnerském vztahu, je nutné do něho vnést oživení. Jaké, to vám napoví vaše láska. Stačí sledovat, o čem v současnosti nejvíc mluví. Mazaně převezete nepřejícného, úředního šimla.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Konstelace Jupiteru s Neptunem vám zametá cestičku k dosažení vytoužené mety. Musíte se však soustředit a pro dnešní den zapomenout na legrácky a kamarády. Budete-li vytrvalí a pečliví, brzy dosáhnete svého.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nalézt odpověď na otázku, zda investovat hned nebo počkat, nebude snadné. Pomoci vám mohou zkušenější kamarádi a příbuzní. Nestyďte se za nimi zajít. Spoléhat na vlastní intuici a zkušenosti, by mohlo být ošidné.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám