Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 13. dubna 2018

Novinky, sojka

Na rukou jsou cennější mozoly než vonný olej

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Špatná nálada způsobí, že bezdůvodně napadnete pár lidí ze svého okolí.  Může jít jak o kolegu, tak dobré známé. Pokud byste cítili, že nedokážete ovládnout emoce, požádejte v práci o volno a jděte domů o pár hodin dříve.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Najdete papíry nebo věc, které jste dosud marně hledali. Nikdo se k tomu, že je založil, nepřizná, ale hlavní je, že budou zase na světě.  Neváhejte s kladnou odpovědí na pozvání na schůzku, bude myšleno upřímně.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Budete mít problémy s podezřívavostí vůči cizím lidem a známým. Fakt, že vám někdo ublížil nebo vás zklamal, ještě neznamená, že nemůžete věřit vůbec nikomu. Naopak, teprve nyní dokážete věrnost a upřímnost pořádně ocenit.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Dosažení jistého cíle je přímo závislé na tom, jak rychle se dokážete domluvit s některými kolegy.  Večer strávený v milé společnosti bude zajímavý tím, že konečně potkáte někoho, kdo má stejné záliby jako vy.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nebudete-li si dávat dostatečný pozor, můžete ošklivě naletět podvodníkovi. Pohyb Merkuru s Marsem naznačuje možné potíže finančního charakteru. Ještě předtím než vydáte větší částku, si důkladně promyslete následky.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Dobré výsledky přinese návštěva lékaře nebo advokáta. Počet problémů, které vás v poslední době trápily, se sníží přinejmenším na polovinu. Ocení to i partner, kterému beze slov splníte každičké, i tajné přání.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Hromy a blesky budou létat v práci, až se nadřízení dozví, že některé jejich pokyny zůstaly nesplněné.  Nedejte se unést falešnou solidaritou a nezastávejte se pomalejších kolegů. Hrozila by vám ztráta pozice i peněz.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Z práce spěchejte rovnou domů, každá minuta strávená s rodinou vám bude přičtena k dobru.  Partnerovi už jdou vaše pozdní návraty na nervy a mohl by udělat nějakou nepředloženost. Musíte se víc snažit.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nespoléhejte se na nějaký mimořádný přísun financí. Zatím musíte vyjít s tím, co momentálně máte. Doženete to nápady a fantazií. Až dostanete nějaké úřední dopisy nebo dokumenty, sedněte si a každou řádku pozorně prostudujte.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Luna vás donutí k hlubšímu zamyšlení nad vaším vztahem k vytouženému idolu. Jak se zdá, vašeho zájmu a pozornosti si valně neváží. Mohla by vám vyjít investice nebo projekt, do kterého půjdete se zkušenými přáteli.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nepřehánějte to s laškováním s kolegy a sousedy. Dokážete dnes být natolik přesvědčiví, že si začnou dělat falešné naděje a pověsí se vám na krk. K ničemu nepovede hádka v obchodě. Jenom se zbytečně rozčílíte.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Ještě než se na někoho urazíte, měli byste se podívat do zrcadla.  Nelze vyloučit, že to, co chcete někomu vyčítat, děláte i vy sami. Nespoléhejte na sliby, že vám někdo levně opatří věc, která stojí spoustu peněz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám