Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 12. prosince 2014

Novinky, sojka

Chceš-li udělat něco pořádně, požádej tři staré muže o radu

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nedělejte si přehnané naděje na nějaký zázračný dar nebo výhru. Ještě pár dní musíte vyjít s penězi, které máte. Buďte proto hlušší k požadavkům rodiny a odřekněte si náročné posezení s přáteli. Na všechno přijde čas.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Přestaňte snít o velké lásce. Díky Venuši máte na dosah ruky normální, za to nadějnou známost. Dny do konce roku vám utečou jako voda. Vyděláte díky někomu, kdo potřebuje vaše znalosti. Jen si otevřeně řekněte, co za to.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nikde se nesnažte prosadit za každou cenu. Jenom přijdete o všechny sympatie, které zatím máte. Bude lepší počkat, až se svými názory vystoupí šéf a kolegové nebo partner a děti. Nějak už se s tím obratně vyrovnáte.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Moc se s nikým nehádejte. Chcete-li prožít klidný den, předstírejte, že se všemi souhlasíte. Pak už půjde všechno skoro samo a na vás si nikdo nevzpomene. Přestanete mít zájem o flirt s někým, kdo se nepředstaví v hezkém světle.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Pokusíte se vyřídit několik věcí naráz, ale do konce nedotáhnete ani jednu. Nad některými úkoly jen mávnete rukou. Jak se později ukáže, nebude to zase tak špatné rozhodnutí. Uspějete v diskusi vyvolané rivaly, kterým dojdou argumenty.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Příznivá planetární aura přeje navazování vztahů, kamarádských i pracovních. Nečekaně pohodový průběh bude mít posezení s bývalými kolegy a spolužáky. Překvapí vás, jak hezky si může člověk užít i ve všední den.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Otráví vás drzé chování někoho, koho znáte jako poměrně skromného, tichého člověka. Zkuste zůstat nad věcí, později, až se všechno srovná, se určitě omluví. Nejspíše bývalý kolega či spolužák se pokusí zneužít toho, že potřebujete pomoc.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Spoustu času, na úkor práce, strávíte přemítáním o tom, jak to udělat, abyste získali lásku jisté půvabné osůbky. Planety radí, nechat to na šťastné náhodě. Dobře pořídíte na úřadech, ale pořádně vás to vyčerpá.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Vyplatí se vám pořádně zabrat a trpělivě dokončit rozdělanou práci. Napětí ve vašem milostném vztahu vyvolá hloupé klopýtnutí partnera. Nemusíte mu ho neustále připomínat, očekává od vás spíše pochopení a špetku tolerance.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Na poslední chvíli, zasaženi vibracemi Merkuru, odvoláte rozhodnutí vydat větší sumu. Lhostejno, jestli půjde o sedací soupravu nebo sportovní náčiní, narazíte v následujících dnech na příležitost finančně mnohem výhodnější.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nehádejte se s kolegy a známými.  Napovídají sice spoustu nesmyslů, ale jinak budou poměrně neškodní. Proč si máte dělat zle. Přijde zpráva o štěstí, které potkalo někoho z rodiny. Vyřeší se jedna hádanka z minulosti.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Zmobilizovat by vás měla pobídka starší, moudré osoby. Jsou chvíle, kdy se vyplatí naslouchat lidem s bohatšími zkušenostmi. Uran a Venuše vám slibují pomoc při hledání lepšího zaměstnání, ale nijak rychle to nebude.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám