Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 12. května 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Není nic ubožejšího než špatné svědomí

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Na nějakou dobu zapomeňte na pokus donutit konkurenci, aby přijala vaše podmínky.  Dnes je na to ještě příliš brzy. Všechno chce svůj čas. Vaším největším nepřítelem je nedostatek trpělivosti. Útěchu najdete u své lásky.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Konflikt se spolupracovníkem vyvolá neomalenost, se kterou vás začne poučovat o naprosto samozřejmých věcech. Polovina kolegů vám bude po straně tleskat. Starší děti něco chystají, nenechte se doběhnout.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Asi je vám jasné, že zasahovat do cizích záležitostí se nemá. Dnes to platí dvojnásob. Sebelépe myšleny krok vyvolá u všech zúčastněných nelibost a vztek. Vyhněte se místům s pochybnou hygienou. Neříkejte si o nákazu.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

K důležitému rozhodnutí vás přiměje náhodně zaslechnutý rozhovor šéfa s jeho oblíbencem. Rázem pochopíte, kde hledat příčinu současných zmatků a napjatých vztahů ve firmě. Zalíbí se vám známá vašich kamarádů. Zkuste štěstí.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Pohyb Venuše vybízí k zvýšení péče o partnera. Nezapomeňte ho několikrát denně pochválit, a mazaně mu lichotit. Udělá to s ním doslova divy. Uznání si získáte díky svému koníčku. Oslníte lidi se stejnou zálibou.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Mít přesný, konkrétní plán má nezpochybnitelný význam, ale mnohem důležitější je včas a správně improvizovat. Umožní vám to jak splnění náročných povinností, tak vyhnout se zbytečným chybám. Nápady vám chybět nebudou.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Jistou kritickou situaci zvládnete jen pod podmínkou, že zachováte chladnou hlavu. Jeden z vašich kolegů nebo nějaký rival se vás bude snažit vyprovokovat k zbrklému kroku s nepříjemnými důsledky. Celý den se mějte na pozoru.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Seberete odvahu a přijmete rozhodnutí, kterému jste se zatím bránili. Působí na vás pozitivní energie konstelace Jupiteru s Neptunem. Okolí bude jen nevěřícně zírat. Dokážete věci, které by od vás momentálně nikdo neočekával.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Hrozí vám, že zapomenete na důležitou schůzku nebo obchodní jednání. Jste dílem roztržití a dílem unavení. Náročnější jednání a úkoly raději odložte na dobu, až bude v pohodě. Ve společnosti pozor na nevhodné projevy žárlivosti.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nedejte se nachytat kritiky a zabřednout do k ničemu nevedoucí debaty. Vaši konkurenti se budou chtít pouze předvést a za každou cenu vám dokázat svoji převahu. S Marsem za zády máte jistotu, že se jim to nepovede.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

S kamarádem se pustíte do realizace plánů, které už dlouho spřádáte. Vaše aktivity by mohly zdržet zdravotní problémy.  Pokud ano, zvažte, jestli by nebylo lepší řešit váš zdravotní stav radikálně a navštívit lékaře.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Ztrácíte elán a to by se mohlo negativně projevit na pracovním nasazení. Nespoléhejte na to, že všechno doženete v příštích dnech nebo o víkendu. To už by mohlo být pozdě. Příležitostí budete mít dost, stačí chtít.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám