Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 12. června 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bez přísného dohledu se množí jen mravenci

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nepříznivé okolnosti vás přinutí zasáhnout do sporu kolegů se šéfem. Bude vám to krajně nepříjemné, ale asi se tomu nevyhnete. Chcete-li uzavřít výhodný obchod, musíte důsledně držet jazyk za zuby a temperament na uzdě.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nemůžete neustále zůstávat ve stínu úspěšných kolegů a známých. Máte na víc, není pravda, že na dosažení některých cílů ještě nemáte. Bude vám přát štěstí i planety. Dobře zvažujte, kde budete obědvat. Jen tak něco vám nesedne.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Hrozí vám, že nebudete-li víc mluvit s lidmi, nic důležitého se nedozvíte. Platí to jak v případě nerudného šéfa, tak protivné tchýně. Buďte opatrní při výdajích a podepisování nových závazků. Méně slibujte a více žádejte od druhých.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Partner rád přizná, že vzájemné soužití není zase tak nejhorší. Částečně ho k tomu přiměje obava, z jiného muže nebo ženy, kteří se kolem vás začnou točit. Odmítnete pomoc sousedům, kteří vás už několikrát zklamali.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Rychlým řešením nečekaných situací a náročných úkolů, překvapíte jak rodinu, tak spolupracovníky. Bude hýřit originálními nápady a elánem. Opakovanými konflikty hrozí váš nedostatek tolerance k méně chápavým jedincům.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Berte vážně kritiku okolí. Případnou vztahovačností a ješitností si naděláte nepřátele. Narazíte-li ve firmě na podivné řeči a dohady, proberte je nejdříve s kolegy, kterým důvěřujete. Více shovívavosti budete muset projevit ve vztahu k dětem.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Jupiter s Merkurem varují před podceňováním klientů a obchodníků s nejapným výrazem. Může jít o masku, která vás má zmást. Bude-li se vám chtít někdo dostat na kobylku, udělá to nesmírně vynalézavě a originálně.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Díky přejícnému Uranu můžete vyřídit věci, na kterých vám záleží. Využijte vlivu, jaký dnes máte na své okolí. Změnit večerní program vás donutí rozjaření přátelé či sousedé. Nezdá se, že byste toho ráno nějak litovali.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Vydaří se vám nákupy. Objevíte několik zajímavých slev u zboží, které právě potřebujete. Potrápí vás silná neposednost, chvíli nevydržíte na jednom místě. Negativně to ovlivní kvalitu vaší práce. Šéf i partner budou nevrlí.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Dokážete-li si uchovat smysl pro míru, bude se vám dařit v práci i v lásce. Kritické připomínky na šéfovu adresu si ponechte na chvíli, až budete sami. Možná vám bude za upřímnost a takt docela vděčný. Nezpochybňujte partnerův vkus.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

V důsledku nepříznivé shody okolností byste se mohli stát příčinou neshod ve vašem okolí. Do ničeho se nepleťte a kritické připomínky si nechte pro sebe. Jinak se všichni obrátí proti vám. To, co vám ještě včera docela šlo, se dnes zkomplikuje.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Váš pocit, že jste se nadřeli dost a dost je správný. Konečně se dočkáte smetany, kterou dosud sbírali jiní. Rozhodně by nemělo jít jen o formální ocenění a poklepání na rameno. Na vaše zavolání čeká starší příbuzný.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám