Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 11. srpna 2017

Novinky, sojka

Nepouštějte hrůzu na slabé, ani se nebojte silných

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nenaříkejte na smůlu, za většinu nepříjemnosti všeho druhu si může člověk většinou sám. Faktem však je, že planetární konstelace vám mimořádně nepřeje. Buďte opatrnější, v kritických situacích nechte jednat jiné.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Zvýšenou odpovědnost je nutné projevit při plnění úkolů kladoucích zvýšené nároky na psychiku a schopnost improvizace. Nebojte se riskovat, mnohé už máte za sebou, jen tak něco vás nepoloží.

Pozor na nezřízené mlsání.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Ožije vaše touha prosadit se v jiné činnosti. Přítel vás zavede do společnosti, která vám nabídne zajímavou šanci. Počítejte se zvýšenou pozorností okolí. Nemusí vám to být milé. Zhoubný by byl flirt se zadanou osobou.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Prohlédněte všechny účty a faktury. Není vyloučeno, že jste něco přehlédli a zaplatili někomu více, než jste měli. Otázkou je, zda vám to vrátí. Moc na to nespoléhejte. Těžké bude přemluvit nemocného příbuzného, aby šel k lékaři.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

S příliš radikálním přístupem k řešení některých potíží ještě počkejte. Rovnou přitom zapomeňte na nutkání ignorovat nehodící se hloupé předpisy a vyhlášky. Vaše situace momentálně není nejlepší a spolehlivě tvrdě narazíte.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

V práci se nedejte mýlit pohodovou atmosférou. Stačí málo a šéf se pořádně naježí. Raději se mu důsledně vyhýbejte. Pozor na konflikty v nově navázaných citových vztazích, vyvolaných neochotou vyslechnout novou lásku.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Doplatit můžete na sklon k upovídanosti. Pokud se dozvíte nějakou novinku, pečlivě zvažujte, s kým se o ni můžete podělit. Ve vlastním zájmu byste však měli raději mlčet. V okolí je spousta lidí, kteří udělají z komára velblouda.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Ve firmě dojde k nepříjemné události. Hodně vás to popudí, proto si dobře promyslete, co řeknete nebo uděláte. Nejlepší bude napřed počítat do desíti. Mohlo by se stát, že se většina vystrašených kolegů obrátí proti vám.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Celý den pozor na prchlivost. Nebude každý tolerovat vaši náladovost. Snadno se stane, že se pohádáte s někým, s kým se dalo dohodnout. Na zvýšený hlas bude citlivý i partner. Ani v nejmenším neriskujte tichou domácnost.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Pohyb planetárních těles vypadá slibně. Dá se předpokládat, že se naplní většina vašich představ. Platí to jak v zaměstnání, tak i doma. Čekají vás sice náročné povinnosti, ale všechno se dá předem dobře naplánovat.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Dostanete jasný signál o tom, jak si stojíte v očích nadřízených. Díky přízni Venuše končí dlouhý čas čekání na opětování milostných citů ze strany vaší lásky. Dá se očekávat tak výrazný pokrok, že vás může i zaskočit.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Poněkud smutno vám bude poté, co si vyslechnete nespravedlivé obvinění od partnera nebo starších dětí. Bolet bude o to víc, že bude krajně nespravedlivé. Všechno se vysvětlí pouze díky odvaze třetí, nestranné osoby.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám