Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 11. července 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Většina na světě jsou dlužníci

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

V okruhu kolegů se rodí vážná konkurence. Budete muset přidat a vymyslet něco pro upevnění své pozice. Zdá se, že jste mnohé podcenili. Je nutné předejít starostem s nudícími se dětmi. Nutně potřebují zábavný program.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Obratně se vyrovnáte s nespravedlivou kritikou či osočením. Prokážete nadhled a morální převahu nad svými soky a nepřáteli. Vzroste vaše obliba a autorita. Na schůzku vás bude lákat někdo, o koho nestojíte. Jednejte diplomaticky.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nedejte se pobláznit plány věčných optimistů. Jediným výsledkem jejich snahy bude pořádný malér. Zbytečný je spor s příbuznými. Jsou-li přesvědčení, že mají pravdu, ať se podle toho zařídí, ale sami. Udržujte si zřetelný odstup.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Pohnete se vším, co uvázlo na místě. Nebudou vám chybět nápady a navíc budete mít odvahu je realizovat. Podmínkou úspěchu je, vyvarovat se nepřiměřeného rizika. Někdo vás bude zlomyslně navádět k nepředloženostem.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Pracovní porady a jednání proběhnou v klidu, v navržených smlouvách se nikdo nebude chtít vrtat. Pozor jen při přebírání faktur, účtů a firemních financí. Někteří lidé se náramně často rádi pletou ve vlastní prospěch.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Potřebujete se dostat do přírody, načerpat novou energii. Nedivte se, že vám práce stojí, je vůbec zázrak, že něco děláte. Případná odpolední schůzka bude podle vašeho gusta, partner už netrpělivě čeká, co jste vymysleli.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Pochybující příbuzní vás donutí vrátit se k řešení jednoho starého problému. Z čista jasna se jim začne zdát, že bylo třeba udělat všechno jinak. Asi budete rozzlobení a protivní, ale počítejte s tím, že mají hroší kůži.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Dospějete k závěru, že s jistými změnami už není možné dále otálet. Vaše náhlé kroky vyvolají v okolí údiv, ale půjdete tvrdě za svým cílem. Partnerovi pochybovačné poznámky ponecháte tentokrát bez ostřejší odpovědi.   

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Pokud se potřebujete něco naučit, nebo porozumět něčemu novému, půjde vám to do hlavy skoro samo. Stačí si všechno v klidu pročíst nebo pozorně naslouchat a zvládnete jakoukoli, zejména technickou novinku levou rukou. 

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nedejte se rozhodit a rychle se povzneste nad všechny spory. Ignorujte rovněž ironické poznámky na svoji adresu. Máte před sebou pár volných dní a na ty je třeba se dobře připravit. Důležitá je zejména psychická pohoda.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Přátelé nebo příbuzní vám připomenou váš slib, že se na ně přijedete o prázdninách podívat. Nemůžete si dovolit je odmítnout, natož se nejapně vymlouvat. Neusněte na nudné a zbytečné odpolední poradě si jednání.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Budete mít štěstí a podaří se vám vyřídit pár soukromých věcí během pracovní doby. Jenom s nákupy to nepřehánějte, toho by se mohli nadřízení všimnout. Děti by mohly chtít změnit vaše víkendové plány, nebuďte přísní.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám