Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 10. dubna 2015

Novinky, sojka

Sport dává dohromady národy a dík sportu mají i lékaři dávat co dohromady

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Potřebujete si odpočinout od každodenního shonu. Nezačínejte nic nového, spíše pilujte věci, na kterých právě pracujete. Zmateční záležitost bude třeba řešit s nějakým popletou. Zůstaňte v klidu, posléze se všechno vysvětlí.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Ovlivněni neklidnou planetární konstelací zřejmě výrazně omezíte nebo zmrazíte vztahy s některými lidmi. Může jít jak o přátele a známé, tak kolegy nebo příbuzné. Váš vnitřní pocit, že s nimi zbytečně marníte čas, je silně přehnaný.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Jupiter varuje před přehnaným spěchem a snahou dokončit v předstihu nudné povinnosti. Naděláte chyby a ztratíte spoustu času. Neodmítejte pozvání na schůzku se svým ctitelem nebo přáteli. Zapomenete na starosti.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Některé z věcí, které potřebujete, můžete výhodně koupit z druhé ruky. Chce to víc hovořit s lidmi a přesně popsat, o co vám jde. Nepříjemnost vám hrozí v prostředcích hromadné dopravy. Pokud to půjde, omezte jejich použití na přijatelnou míru.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Potěší vás zasloužené úspěchy starších dětí. Obratně si poradí s problémy, o jejichž řešení jste dlouho společně diskutovali. Zamilovaní objeví způsob na získání sympatií nového idolu. Inspiraci vám přináší pohyb Luny.  

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Přestane se hovořit o něčem nepříjemném. Uleví se vám a zlepší nálada. Důvod je jednoduchý, předmětná záležitost přestane být pro vaše okolí zajímavá. Vám to asi nepřijde, ale docházejí vám síly. Nechtějte se o tom přesvědčit.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Několik cenných hodin ztratíte diskusí s někým, kdo vám za to nestojí. Předejděte tomu a řekněte mu své stanovisko hned v první větě. Ušetřený čas můžete věnovat partnerovi a dětem, případně dlouho zanedbávaným koníčkům.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

V práci i při zábavě vám budou vadit pasivní lenoši. Známí nebo cizí, to vám bude jedno a dáte jim lekci. Nedivte se, kdyby kolem vás bylo chvílemi pusto. Naštve vás někdo, kdo se zpozdí na domluvenou schůzku nebo jednání.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Jistá věc by vás lákala, ale to by do toho musel jít někdo s vámi. O jedné osobě byste věděli, ale bude těžké ji přesvědčit. Planety vám moc nepřejí a vaše výmluvnost není dnes nijak oslnivá. Nepijte ledové nápoje, neriskujte bolesti krku.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Náladu vám pokazí hloupé řeči známých nebo kolegů. Naštěstí se brzy vzpamatujete a pustíte všechno z hlavy. Otrávit se nedáte, ale toho, kdo se neštítí pomluv, si dobře zapíšete do paměti a brzy mu to náležitě vrátíte.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Snaha zbavit se nějakého dotěry povede k tomu, že mu slíbíte i zřejmý nesmysl. Když mu to nedojde, jeho chyba. Existuje však nebezpečí, že se po čase přihlásí znovu. Pokud nemusíte, neriskujte. Hlavně nejezděte na černo nebo na červenou.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Postavení Saturnu s Marsem vytváří podmínky k realizaci nápadu, který může každým dnem dostat také někdo jiný. Nenadbíhejte osobě, o které víte, že vám není příliš nakloněná. Sami sobě, k pobavení okolí, připravíte trapné chvíle.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám