Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 10. března 2017

Novinky, sojka

Čemu se říká štědrost, je ve skutečnosti jen samolibá touha dávat

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Poslední pracovní den vás zastihne v dobré formě, snadno dokončíte zbývající povinnosti a potom se plně soustředíte už jen na zábavu. Pozor, abyste to nepřehnali. Hlavně se širokým obloukem vyhýbejte alkoholu. Udělá s vámi divy.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Dobrý dojem budete mít z plodné diskuze s nadřízenými. Slíbí, že ještě jednou projdou vaše návrhy a opět se setkáte již v prvních dnech příštího týdne. Nezapomenete ani na svoji lásku a podrobně proberete večerní společný program.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Hluboké vrásky vám způsobí náročné dilema, jak a co říci sousedům, kteří vás pozvali na večerní sklenku vína. Půjde o náročnou zkoušku z diplomacie. Asi budete trochu lhát, ale je třeba uznat, že k tomu máte důvod. 

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Až půjdete nakupovat, vezměte toho raději trochu víc. Chystá se k vám návštěva, která se rozhodne na poslední chvíli a jen těžko lze předpokládat, že se ohlásí předem. Navzdory tomu se nelekejte, ukážete příkladnou psychickou odolnost.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Partner vás překvapí představou o strávení dnešního večera. Dostal pozvání, které nelze odmítnout a rozhodně by nechtěl jít někam sám. Dlouhou diskuzi budete mít se sousedy rozzlobenými nepořádkem a halasem v blízkém okolí.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Poněkud vás vytočí obsluha i nekvalitní jídlo v restauraci, kde se ocitnete poprvé. Nejdříve si to vyřídíte s obsluhou a následně s kamarádem či známým, který vás tam pozval. Krátce po obědě vás naštve cizí neomalený zásah do vašich věcí.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Do varu vás přivede nutnost zaplatit za něco, co jste si neobjednali a co vlastně vůbec nepotřebujete. Nezbude vám nic jiného než se obrátit na nějakého právníka. Dlouhý bude rozhovor s mladšími dětmi. Zaskočí vás jejich víkendové přání.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Vyhlídku na klidný víkend vám může pokazit hádka s kolegou těšně před tím, než půjdete domů. Málo platné, k předmětu sporu se budete v dalších dnech několikrát vracet. Konstelace Uranu s Jupiterem napovídá, že zbytečně. Pravda je na vaší straně.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Při pracovním nebo obchodním jednání si zbytečně nepřidělávejte problémy. Hlavně se braňte tendenci vršit další a další požadavky a nutit druhou stranu k nesmyslným ústupkům. Nikam se tak nedostanete, jenom ztratíte.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

V práci pozor na to, abyste se nevztekali na někoho, kdo za nic nemůže. Na obzoru je setkání s novou známostí, v některých případech dokonce s kandidátem na manželství. Potíž je v tom, že k němu dojde na málo romantickém místě.    

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nevěřte tomu, že získáte všechno, na co máte právě zálusk. Tak dobře planety nestojí. Hodně záleží na tom, jestli se v určitý okamžik dokážete spokojit s málem. Určitě by vám to bylo ku prospěchu. Na svoji příležitost čekají konkurenti.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Merkur slibuje, že dnes chytíte, obrazně řečeno, zlatou rybku. Zároveň však varuje, že se vám ji okamžitě někdo pokusí vyfouknout. Nemůžete proto nikomu tak docela věřit. Aby to nakonec nebyl někdo, komu plně důvěřujete. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám