Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 1. srpna 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ten, kdo je bez chyby, je nebezpečný

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Vaši trpělivost bude zkoušet nadutý idiot. Ani vy však netušíte, jaká se dnes ve vás skrývá vnitřní síla. S každým, kdo si s vámi bude chtít zahrávat, rázně zatočíte. Jako první to odnese hned po ránu kolega nestydatě usilující o vaši židli.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nehádejte se s lidmi, kteří nesouhlasí s vašimi názory. Raději se zamyslete nad jejich argumentací. Mají-li pravdu, může to pro vás být užitečné. Šance, že váš idol přijme pozvání na schůzku, není velká. Naplánujte si jinou zábavu.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Uran s Merkurem vytvářejí solidní podmínky k investování a originálnímu řešení různých problémů.  V partnerských a příbuzenských vztazích to nepřehánějte s otevřeností a důvěrou. Čím více naděláte šumu, tím hůře pro vás.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Chvílemi vám půjde hlava kolem. Jako kdybyste si domluvili schůzku jen s hlupáky a závistivci. Naštěstí vás nic netlačí k tomu, abyste se s nimi párali a trápili. V lásce se pohroužíte do snů. Takový ideál však najdete těžko.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Chcete-li se vyhnout potížím, dejte se od samého rána do usilovné práce. Bylo by hezké vypít si v klidu kávičku a přečíst noviny, ale chystají se změny, které vás nesmí zaskočit. Na obzoru jsou spory ve vedení firmy a odchod šéfa.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Vypadá to nadějně, vibrace Jupiteru jsou předzvěstí toho, že si po všech stránkách polepšíte. Vaše perspektivy vylepší záležitost, na kterou nemáte vliv. Přijdete-li k penězům, nechte si to pro sebe. Všichni si budou chtít půjčit.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Zvolněte tempo, jen tak se dozvíte, že vám chce někdo pořádně přiložit. Díky Marsu si připravíte pádnou odpověď. Snaha předvést se před jistou osobou způsobí, že budete jako vyměnění. Samý humor a smích, ani náznak starostí.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Vrátíte se k práci, která se vám zatím nedařila, ale půjdete na to mnohem chytřeji. Vaše proměna vzbudí pochopitelný rozruch. Získáte pověst člověka, kterého nic nezaskočí. Plány vám může narušit pouze náhlá choroba.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nemůžete připustit, aby o vašich záležitostech rozhodoval někdo jiný. Lhostejno jestli přítel nebo příbuzný, zda jde o výběr dovolené či drobné nákupy a velké investice. S velkou pravděpodobností byste dvakrát spokojeni nebyli.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Dostanete příležitost předvést se jak u klientů, tak konkurence. Hlavně nedávejte šéfovi znát, že už vás poměry v práci unavují a jeho pokyny jsou nesmyslné. Zajímavé setkání vás čeká v místech, kam často nepřijdete. Postupujte uvážlivě.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Dostanete podivný dopis nebo e-mail, dlouhý a plný protikladů. Hodně úsilí vás bude stát zvládání emocí. Výbuchy smíchu budete střídat se záchvaty pláče. Důvody budou různé, ale o něco zcela mimořádného by jít nemělo.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Stav vašeho majetku dozná pozitivní změny, rozšíří se vaše statky. Někdo najde lepší místo, jiný oslaví zisky z investic a další bude děkovat uznalým příbuzným. Jak na pátek, který bývá na příjemné události skoupý, to bude milé.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám