Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 8.ledna 2017

Novinky, sojka

Hlad je nejlepší kuchař, ticho je nejlepší lékař

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Na rozdíl od rodiny budete trvat na připraveném programu. Její vděčnost si tím nezískáte, ale později vám dají všichni za pravdu. Nevolejte příteli, o kterém víte, že prožívá manželkou krizi, zavalí vás svými problémy.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Putování po obchodních domech nebude levné, ale vašim dětem udělá radost. Zejména ty starší si domů odnesou skutečné poklady. Jakoby přišel nový Ježíšek. Půjdete-li sportovat, nesnažte se nikoho zesměšnit. Mstil by se vám.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nechtěje po nikom, aby splnil nudné domácí povinnosti za vás. Jenom ho naštvete a nebude s ním celý den řeč. Přitom stačí se zapřít a půl práce je hotovo. Několika překvapivými novinkami vás zaskočí jindy málomluvný soused. 

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Náročný rozhovor absolvujete se známým, který si přijde vypůjčit větší finanční částku. Merkur varuje, že své peníze jen tak zpátky nedostanete. S klidem riskujte, že projeví značnou nelibost. Pozor na uklouznutí v koupelně.

LEV ( 23.7. – 22.8..)

Na sjezdovce to nepřežeňte se svařeným vínem nebo grogem. V případě zranění se budete měsíce dohadovat s pojišťovnou. Smutné následky by mělo zpoždění na milostnou schůzku. Vaše láska není ochotná čekat ani minutu.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Zesměšní se před vámi lakomý a nedůtklivý příbuzný. Bude se chlubit něčím, co vůbec není pravda. Na rozdíl od vás nebudou mít vaše starší děti zbytečné zábrany a vtipnými otázkami ho přinutí kápnout božskou.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nebraňte se seznámení s rodiči nové známosti. Postavení Venuše s Lunou vám nabízí příležitost představit se v tom nejlepším světle. Stačí si nechat bohatě naložit talíř a květnatě chválit všechno, co vám nabídnou.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Jízdu do míst, kam míříte poprvé, vám znepříjemní ztráta směru. Nezapomeňte doma mapu a další užitečné pomůcky. Zbavte se iluzí, že když dnes zůstanete doma, nějak zvláště si odpočinete. Přepadne vás nepříjemná návštěva.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nakonec se přemůžete a půjdete tam, kam chce rodina. Zajistíte si tím klidný a pohodový den. Bavit se budou zejména děti, kterým nedokážete nic odmítnout. Pokud pocítíte jen náznak bolesti, spěchejte do lůžka.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Vyhněte se sporu s příbuznými. Určitě nemíní svoje slova zle, jenom vám chtějí nabídnout pomoc nebo jinou přijatelnou variantu řešení vašich potíží. Neuškodí vám trocha skromnosti, nemusíte být vždy tím nejmoudřejším.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nezaujímejte radikální stanoviska, jenom si uškodíte. Platí to zejména pro pobyt ve společnosti. Sejde se tam pár lidí, kterým přehnaně vysoké ego občas zatmí mozek. Bude to nepříjemné, ale jsou chvíle, kdy je lepší se zapřít.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Náročnou zkouškou projde vaše trpělivost a ochota odpouštět. Partner nebo děti se dlouho někde zdrží a vrátí se dost pozdě. Nesmíte je hned podezřívat z toho nejhoršího. Nepřidělávejte si vrásky. Zbytečně vás bude vás bolet duše.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám