Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 7. ledna 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přijď raději pozdě na hody, než brzy k hádce

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Budete-li hledat příčinu napětí ve vztazích s některými lidmi, nezapomeňte se sebekriticky zamyslet nad svým chováním. Silný podnět k sebereflexi nabízí aura Luny a Jupiteru. Hlavu vám poplete tip přítele na výhodnou koupi.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Optimismus vám vlije do žil ochota jistého člověka, poskytnout vám finanční nebo jinou pomoc. Nechá se sice chvíli přemlouvat, ale je rozhodnutý vám vyhovět, bude už od chvíle, kdy se objevíte ve dveřích. Chraňte se před špatným počasím.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Budete přinuceni k ústupkům, v jednom případě dost nepříjemnému. Radost z toho mít nebudete, ale nedáte na sobě nic znát. Jako byste tušili, že není všem dnům konec. Nedá vám pokoj ctitel, kterého jste nedávno odmítli.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Pobyt na horách a u příbuzných vám zpestří posezení se starými i novými známými. Přijde řeč na vaše oblíbené téma, můžete se pořádně vytáhnout. Pozor, abyste stihli včas odjet domů. Vibrace Neptunu oslabují vaši paměť.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Při sebemenším pocitu únavy nesedejte za volant a při lyžování si nevybírejte náročné trasy. Mimořádnou pozornost musíte věnovat milované osobě. Může se totiž objevit někdo nebo něco, co představuje hrozbu pro váš vztah.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Snadné to nebudete mít s příbuznými, kteří vám vyčtou, že na ně stále zapomínáte. Potřebujete si odpočinout, vyrazit někam dál od svého bydliště, změnit prostředí. Nejlepší bude spojit příjemné s užitečným a zajet k milým přátelům.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Budete-li mít hosty, nechte je, ať se vypovídají. Při troše štěstí z nich třeba vypadne něco zajímavého. Ovlivněni pohybem Luny změníte postoj k jisté záležitosti a někomu se upřímně omluvíte. Přidáte-li malou pozornost, bude to ideální.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Je správná doba k tomu, abyste splnili partnerovo staré přání. Večer vás to potáhne do společnosti, budete mít chuť se bavit. Bez větších výčitek odsunete povinnosti na vedlejší kolej. Zřejmě tušíte, že se báječně odvážete.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Sympatická bude vaše snaha porozumět jiným, i když s jejich názory nesouhlasíte a připadají vám přinejmenším podivné.  Kdyby se vám zdálo, že se nudíte, může to být rovněž důsledek určité pohodlnosti a vybíravosti.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Pořádně zabrat vám dají problémy s řemeslníky. Buď je neseženete vůbec, nebo budou nestydatě drazí. Poradí vám známí. Levnější to nebude, ale váš klid za to stojí. Samota vám nehrozí, ale na podařený flirt to nevypadá.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Rozhodně nebudete mít náladu řešit složité problémy. Chcete odpočívat a bavit se podle svého vkusu. Pozor, abyste nezačali partnera a děti nutit k něčemu, co se jim nemusí líbit. Zrušíte návštěvu, na kterou nemáte náladu.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Položíte reálné základy odvážné představě. Když si s něčím nebudete vědět rady, obrátíte se na přátele a necháte se poučit. Uvažujete racionálně, půjdete rovnou k jádru problému. Večer dojde k něčemu, co vám dovolí zapomenout na starosti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám