Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 7. května 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trpaslíkům se musíš klanět hodně hluboce

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

S ničím si moc nelamte hlavu. Potíže, které se vyskytnou, zvládnete rychle a také dobře. Jakmile zjistíte, že je snad něco nad vaše síly či možnosti, obrátíte se na přátele, sousedy či příbuzné. Určitě vás v nouzi nenechají.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Podlehnete naléhání rodiny a odsouhlasíte jim dlouho odkládanou cestu. Konstelace Luny s Jupiterem slibuje, že se vyvede. Na své si přijdete jak vy, tak děti bez ohledu na jejich věk. Pozor si musíte dávat na hygienické podmínky tam, kde přenocujete.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nepouštějte se do sporů s opačným pohlavím. Nemáte nejmenší šanci dosáhnout svého, natož vyhrát. V restauracích a hotelech kontrolujte účty. Někdo se pokusí obohatit na váš účet. Nemusí jít jen o malé částky.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nezadané a samotní mají šanci poznat někoho odpovídajícího jejich ideálu. Budete-li se snažit, seznámíte se s někým, s kým se jen tak nerozloučíte. Pokud se dáte přemluvit k sportovnímu zápolení s potomky, radí Neptun nechat je vyhrát.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Pozvání na nějakou oslavu nebo grilování významně přispěje k oživení vašich společenských kontaktů. Rozhodně tam musíte jít, neexistuje žádný rozumný důvod pro seberafinovanější omluvu. Podobná šance se nemusí opakovat.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nejlépe se budete cítit ve společnosti dětí. Některé jejich představy bude nutné mírnit, ale i tak to bude stát za to. Bavit se budete všichni. K večeru pozor v lesním a polním terénu. Lhostejno, jestli půjdete pěšky nebo pojedete na kole.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Při sportu nebo někde, kde se bude zpívat, prokážete svůj zatím neznámý, nerozvinutý talent. Známé a kamarády pořádně překvapíte. Berte to jako jasný důkaz toho, že se často zbytečně podceňujete. Máte na víc.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Náladu vám pokazí neoblíbený příbuzný, který se sám pozve, přesněji bezohledně vnutí na váš večírek nebo oslavu. Možná by bylo lepší ho ignorovat. Určitě byste nechtěli zklamat hosty, kteří za nic nemohou.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

V restauraci nebo na podobném veřejném místě zregistrujete obdivné pohledy pohledné osoby opačného pohlaví. Važte každičký krok, chvíle nepozornosti a šlápnete pořádně vedle. Venuše varuje, že to není známost pro vás.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Planetární vibrace zvýší vaši přitažlivost a znásobí váš smysl pro humor. Nelze se proto divit, že budete hvězdou společnosti, kdekoli, kde se ocitnete. Dobrý dojem uděláte rovněž na rodiče a prarodiče. Rádi vám odpustí staré hříchy.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Bude pro vás těžké smířit se s tím, že nemusíte mít nejlepší nápady. Mohlo by vám to pokazit radost ze společnosti rodiny, kamarádů i příbuzných. Nezbývá vám, než porazit vlastní ješitnost a respektovat individualitu jiných.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Kvůli klidu v rodině a víkendové pohodě odsouhlaste partnerovi a známým všechno, s čím přijdou. Nebude to pro vás snadné, ale faktem je, že v konečném součtu to bude mít spoustu kladů. Mj. vzroste vaše obliba.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám