Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 5. února 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Uhněte z cesty spravedlnosti, je slepá

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Váš program závisí na tom, v jaké náladě se probudíte a na kvalitě vaší snídaně. Pokud vstanete levou nohou, nebude stát dnešní den za nic. Marně vás budou partner a děti přemlouvat k nějaké větší aktivitě

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Neraďte nikomu, kdo o vaše rady nestojí a stejně vás neposlechne. Platí to jak pro rodiče, děti a přátele, tak pro lidi, které během dne potkáte. Je třeba smířit se s tím, že mají svoji hlavu a nápady, které nemusí být nutně marné.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Starostlivě plánujte rodinné výlety a výjezdy, je nutné vyhnout se chaosu a nedorozuměním. Buďte přitom důslední. Ani kdyby se vás náhle zmocnily pochybnosti, nesmíte v žádném případě měnit plány na poslední chvíli.  

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Luna vám vnukne nápad, jehož realizace napomůže prohloubení vašeho citového vztahu. Na návštěvě u příbuzných se důsledně vyhýbejte otevírání dráždivých témat. Nemůže to nikdy skončit dobře a bez následků. 

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Dávejte pozor na to, co říkáte. Snadno plácnete nesmysl nebo, třeba i nechtěně, někomu šlápnete na kuří oko. Ve vlastním zájmu dodržujte radu lékařů a věnujte alespoň několik minut denně intenzivnímu tělesnému cvičení a meditaci.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nepřenášejte svoje problémy a nálady na jiné. Snažte se být ve vztazích s lidmi objektivní a vstřícní. Neuzavírejte se do kruhu vlastních představ. Kroťte sklon k nezdravé soutěživosti. Při zimních sportech to povede k ošklivému zranění.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Pozvolna se mění poměry ve vašem partnerském vztahu. Konstelace Venuše s Marsem povede k tomu, že dominace pomalu, ale jistě přechází na vás. Nebude pro vás nijak snadné se s tím psychicky srovnat.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Půjdete-li na návštěvu, ponechte dětem dostatečný prostor k realizaci. Překvapí vás nejen vzorným chováním a způsoby, ale i schopností diplomaticky odpovědět na záludné otázky hostitele nebo někoho z dalších hostů.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Pouhá minuta navíc rozhovoru s nepříjemným příbuzným, představuje riziko vašeho nenadálého výbuchu. Nelze vám nic vyčítat, Zůstat nad věcí by nedokázal ani svatý. Ochotou a nezištnou pomocí vás překvapí sousedé.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Planety jsou v pohybu a jejich pozitivní vliv nepotrvá věčně. Platí to zejména pro zamilované, zatím marně usilující o sblížení s vytouženým idolem. Zkuste mu nabídnout lístky do divadla nebo do kina. Později, u sklenky vína, už půjde všechno podle vás.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Zbavte se podezřívavosti k osobám, které vám nikdy nic špatného neudělali. Na vaši omluvu třeba říci, že někteří vaši známí povedou opravdu podivné řeči. Nejlepší by bylo se včas omluvit a pod nějakou záminkou odejít.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Velice odpovědně plňte závazky vůči rodině. Lidem, které máte rádi, není třeba lhát. Pokud nedokážete splnit nějaký slib, doporučuje Neptun to bez váhání otevřeně přiznat. Nebojte se nikdo vám výčitky dělat nebude.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám