Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 30. listopadu 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hosta vítej podle toho, co má na sobě, vyprovázej podle toho, co má v hlavě

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nervy vám potečou v dopravních zácpách. Také hrozba nadcházejícího konfliktu je úzce svázána s dopravou a jízdou automobilem. Na náladě vám nepřidá zjištění, že jste před časem vyhodili věc, která by se vám nyní hodila.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Sváděním viny za vlastní chyby na někoho jiného, si moc sympatií nezískáte. Nevěřte naivně tomu, že vám někdo stoprocentně uvěří. Navzdory některým náznakům však bude dnešek celkem ucházející.

Zbavíte se drobných bolestí.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Pesimistických myšlenek vás zbaví Mars. Musíte však přemoci strach a udělat krok, kterého se obáváte. Uvidíte, co se bude dít. Jen je třeba trochu riskovat. Podezřelá bude partnerova ochota diskutovat na ožehavé téma.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Vaše ochota pomáhat slabým a neschopným klesá na minimum. Možná vám to někdo potrefený hořce vyčte, ale nebojte se odpovědět, že musíte myslet také na sebe. U intimní večeře prozradíte něco, co mělo zůstat vaším nebo cizím tajemstvím.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Od samého rána vás bude provázet chuť na malý románek. Možná nahlédnete do starého telefonního seznamu. Výjimečnou šanci vám Luna. Posílá vám do cesty osobu, která vám umožní rozvinout křídla a realizovat dávné sny. 

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Uran varuje, že se vás partner pokusí přimět k něčemu, co vám nebude po chuti. Šance na odpor jsou minimální. Škoda času a energie se o to vůbec pokoušet. Předvídavost prokážete v souvislosti s výletem nebo delší cestou.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nedělejte si přehnané starosti před setkáním s příbuznými. Přehnané nároky a představy nechají doma, budou jako vyměnění a nedáte se zahanbit ani vy. Rodina by uvítala exkurzi po obchodech. Nebude to však levné.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nekažte si náladu neshodami s partnerem a rodiči. Na všechno hned zapomeňte a hlavně se neurážejte. Chvilkový zkrat se nevyhne nikomu. O deset let mladší se budete cítit ve společnosti dětí a jejich malých kamarádů.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Budete se bavit bedlivým pozorováním lidí. Možná vám to nedá a tu a tam utrousíte zlomyslnou poznámku. Mars varuje, že by bylo jistější držet se zpátky. Skoro s jistotou narazíte na někoho, kdo vám to tvrdě vrátí.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nepokoušejte se uzavírat nějaké obchody s příbuznými. Dříve nebo později to i při nejlepší vůli nadělá zlou krev. Cokoli, v čem jsou peníze, se obrátí proti vám. Radost z milostné schůzky vám pokazí fakt, že bude příliš krátká.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Váš rodinný rozpočet může zachránit jenom to, že budete mimo domov. Partner a děti mají velké plány, co všechno je třeba nakoupit, jak si doplnit šatník a vylepšit bydlení. V takové formě, abyste tvrdě řekli dost, asi nejste.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Budete naprostými realisty a dnešní program přizpůsobíte finančním a časovým možnostem. Starší děti mohou trochu bručet, ale brzy přestanou. Pokud jste měli zdravotní potíže, nepřepínejte síly a držte se rad lékařů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám