Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 3. ledna 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdo chce říci pravdu, ať přenechá eleganci svému krejčímu

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

U některých dvojic to potrvá déle, u jiných postačí vstřícné gesto, ale jisté je, že se domluvíte na všem, co vás v minulých dnech trápilo a rozdělovalo. Prohloubí se váš citový vztah a do vašeho vztahu se vrátí hluboké city a vzájemné pochopení.  

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Přestaňte se utápět v sebelítosti, přiznejte si, že tak zle vám zase není. Navíc můžete, přinejmenším jeden chybný krok, celkem bez problémů napravit. Nezveličujte starosti s financemi, stačí se trochu uskromnit a brzy bude lépe.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Cílem vašeho výletu s rodinou by mělo být vzdálenější, nejlépe bohatě zasněžené místo. Planety slibují, že zažijete hned několik vzrušujících příhod. Dokážete sobě i nejbližším, že je na vás za všech okolností spolehnutí. 

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Dopřejte si klid a pohodu, nepřehánějte to s domácími pracemi. Snaha stihnout úplně všechno, co jste si předsevzali, povede jen k tomu, že se večer sotva dobelháte do lůžka. Nechtějte, aby vás rodina litovala, nebo snad dokonce chtěla léčit.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nelze vyloučit, že na vás dolehne únava z prvních dní roku a nepokusí se o vás nějaká nemoc. Naslouchejte proto signálům svého těla. Pozvání na párty u přátel neodmítejte, ale dobře vám udělá, když domů půjdete pěšky. 

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Pokud to rodina nepřežene, třeba finančně, vyjdete jejím představám vstříc. Navštívíte nějakou výstavu, zajdete do divadla a povečeříte v lepší restauraci. Nebude-li zbytí, vymyslíte něco stejně zajímavého, ale levnějšího.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Na vzrušující, dobrodružné zážitky to dnes nevypadá. Dáte totiž přednost posezení s knihou, u televize nebo zdvořilostní návštěvě rodičů. Z klidu vás může vyrušit neodbytný známý nebo soused zvoucí vás na podezřelou akci.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Budete muset mít trpělivost s příbuzným, který začne dramatizovat neshody s někým dalším z rodiny. Postupujte opatrně, stejně mu jeho pochybné představy asi nevymluvíte. Hlavně, aby stín pochybností nepadl i na vás.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Měli byste víc počítat a opatrně hospodařit s penězi. Mohlo by stát, že kvůli nějaké zdánlivě levné věci utratíte mnohem víc peněz za benzín či za naftu. Neodbytně se k vám bude dobývat na návštěvu někdo, komu slibujete pozvání už hodně dlouho.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

S partnerem nebo dětmi se konečně shodnete na plánech na nejbližší dny a týdny. Velkou fantazii projeví mladší generace. Rozhodně byste neměli její názory zlehčovat. Nová láska vám naznačí, že váš vztah bere velmi vážně.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Jste-li sami, poznáte sympatického člověka spíše než v kině na taneční zábavě a všude tam, kde se sejde větší počet na stejnou notu naladěných lidí. Nesmíte se však přehnaně bránit pokusu o navázání rozhovoru a pozvání na kávu.

RYBY ( 21.2. – 20.2.)

Pokud jste vyrazili na hory, udělali jste to nejlepší, co jste mohli. Nic vám neuteče, všechno doma se dá dohnat později. Podstatná je slušná psychická a fyzická kondice. Na sněhu a na ledu se pohybujte opatrně, bývá někdy záludný.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám