Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 3. května 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přepych není nikdy nevinný

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Pozor na podceňování partnera, kamarádů a sousedů. Nebylo by divu, kdyby se naštvali a reagovali hodně nepříjemně. Luna vám pomůže soustředit se na otázku, zda momentálně nechcete víc, než můžete dostat a dosáhnout.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Chvála vašich předností ze strany nového nápadníka či ctitelky vás lehce svede k riskantnímu skoku do neznáma. Zadaní by se měli mít na pozoru. Dnes ještě asi ne, ale za pár dnů či týdnů nastane situace, kterou nezvládnete.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Čekáte-li hosty, určitě jim přichystáte nějaké překvapení. Vaše fantazie pracuje bez omezení, budete originální a velice vnímaví. Ale pozor, jste nastaveni na trochu divočejší zábavu, hned tak něco vás neuspokojí. Musíte se krotit.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nesnažte se být na několika místech zároveň. Budete-li se honit od jedněch známých k druhým, neskončí to dobře. V lepším případě budete pořádně zmožení a nebude s vámi žádná legrace. Otrávíte nejen sebe, ale i jiné.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Udělejte si čas na děti, nevymlouvejte se na únavu a povinnosti. Čekají, že se jim budete věnovat a mají pro vás malé překvapení. Pohyb planet u vás může vyvolat potíže s trávením. Raději si proto s předstihem upravte jídelníček.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Ranní nervozitu u vás vyvolají vibrace Saturnu. Budete poněkud vztahovační a mohli byste se na někoho nesmyslně hrubě utrhnout. Nezbývá než se víc kontrolovat a předcházet konfliktním situacím. Pozor hlavně večer ve společnosti.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Váš nápadník nebo ctitelka se budou překonávat ve vymýšlení způsobů, jak se s vámi sblížit, jak se vám zalíbit. Možná byste nemuseli být tak zatvrzelí a mohli ukázat vlídnější tvář. Kdoví, jestli si nešlapete po štěstí.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Dostanete pošetilý nápad, ale marně vám ho budou všichni vymlouvat. Vaše odvaha a důslednost vám ale přinesou jak úspěch, tak uspokojení. Vaše radost, že jste všem pochybovačům vypálili rybník, bude nezměrná.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Přemůžete se a pochválíte někoho, koho byste nejraději neviděli. Na dotyčnou osobu to však bude mít přímo zázračný vliv. V tu ránu obrátí a bude sladká jako med. Možná k sobě nakonec přeci jenom najdete cestu.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Návštěva, na kterou se vám nechce, dopadne náramně dobře. Žádná velká zábava, ale všechno vám vynahradí vynalézavé pohoštění. Planety nabádají, abyste se nebránili něčemu, proti čemu nemáte konkrétní důvod a argumenty.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Pohyb Luny a Jupiteru vytváří podmínky k mnoha aktivitám. S vaším elánem můžete dokázat řadu věcí. Dokončit přípravu a promyšlení nových odvážných plánů, připravit seznám naléhavých nákupů a domluvit si důležitou schůzku.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nebudete-li odpoledne dost opatrní, s někým se pohádáte. V horším případě půjde o rodiče, partnera nebo děti. Přitom stačí více tolerance a ochota pozorně vyslechnout všechny blízké. Potřebujete pár dlouhých hodin v přírodě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám