Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 3. dubna 2016

Novinky, sojka

Stolu je třeba víc pro jídlo než pro žvanění

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Přesvědčíte rodinu o své nepostradatelnosti. Některé vaše nápady a návrhy vzbudí nadšení zejména starších dětí. Již dlouho jste nebyli tak bezprostřední a vtipní jako dnes. Máte-li ještě nějaké plány, nenechávejte si je pro sebe.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Téměř celý den strávíte ve společnosti milých a nezištných lidí. Bezezbytku využijete všech možností k obnovení psychických a duševních sil. Najdete si čas i na drobné opravy a práce, do kterých se vám minule nechtělo.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Opatrně při zacházení s ostrými a křehkými předměty. Dopoledne se rozhodnete pro jistý velmi důležitý krok. Pocit, že už si s partnerem nemáte co říci, je naprostý omyl. Pro začátek postačí, když si společně někam vyjedete.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nakládejte na svá bedra jenom tolik, kolik jste schopní unést. Vaše snaha strhnout práci nahromaděnou za celý týden, by vás mohla položit. Hrozí vám rovněž chybný krok a špatné rozhodnutí. Dívejte se dál do budoucnosti.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Potřebujete víc pohybu. Nenamlouvejte si, že vám k regeneraci sil stačí polehávání s knihou a sezení u televize. Postavení Luny s Uranem varuje, že se sami připravíte o spoustu vzrušujících zážitků. Kolem oběda neberte telefony, zkazí vám chuť k jídlu.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Jupiter vám dá schopnost vtipně konverzovat a Venuše znásobí vaši přitažlivost pro opačné pohlaví. Důležité je, že můžete udělat radost spoustě lidí. Čerstvě zamilovaní se ujistí, že si vybrali více než dobře. Potíže budou se starším příbuzným.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Ochotně pomůžete někomu, kdo se vlastní vinou dostal do potíží. S jasně naznačenou chutí si zaflirtovat, vás někdo osloví hned po poledni. Pozor na sklon k peskování druhých za něco, co občas uděláte i vy sami.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nedělejte z komára velblouda, máte sklon zveličovat hrozící nebezpečí a rizika. Než abyste se nervovali, tak se do ničeho vážného nepouštějte. Mnohem užitečnější bude vypravit se do přírody.  Uklidní vás lesní ticho. 

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Usměje se na vás někdo, kdo se na vás v poslední době spíše mračil. Velkou roli v tom hraje pozitivní aura Merkuru. Bylo by hloupé takovou příležitostí pohrdnout. Při jízdě autem neznámým terénem si nechte poradit od spolujezdce.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Rodina si vás chce užít, nemůžete se celý den věnovat pouze svým koníčkům. Partner a děti by to vzali jako projev ošklivého sobectví. Na druhou stranu může jít o vaši podvědomou obavu z toho, s čím zase přijdou.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Važte slova a odpusťte si nejednoznačné poznámky. Někdo by se mohl i urazit, že ho neberete vážně. Platí to zejména v případě starších osob. Cizí nebo příbuzný, vyjde to nastejno. Nezvané hosty nepouštějte za dveře.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Jistá osoba od vás něco chce a myslí si, že nejlepším způsobem jak si vás naklonit jsou lichotky a malý dáreček. Počítejte s tím, že nic není zadarmo. Nepodceňujte svoji fyzickou kondici a dovednost. Máte šanci usadit mladší generaci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám