Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 29. května 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když před vraty vřeští vrány, přijde brzy návštěva

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nedá se nic dělat, ale budete muset oželet jistou vzrušující představu. Vstoupí vám do cesty osoba, která vám nepřeje a bude vám házet klacky pod nohy. Radost vám udělá přítel, který vás solidárně zbaví nepříjemné povinnosti.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Po dlouhém váhání asi opustíte přítele nebo lásku, kteří nejsou schopní a ochotní se kvůli vám zříci pochybných požitků. Na obvinění z chladu ve vztazích s příbuznými odpovíte ironickými poznámkami. Vaši blízcí budou vaším nadhledem překvapeni.  

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Změníte názor a přestanete protestovat proti partnerovu víkendovému programu. Dobře se pobavíte na cestách, na výletě do vzdálenějšího místa a při sportu. O svoje rostlinky a stromy by se měli postarat majitelé zahrad.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nabrat na síle mohou konflikty s některými lidmi. Bude lepší se jim zdaleka vyhnout. Výmluva, se kterou se hodláte bránit vůči obvinění z nesplněného slibu, nikoho nepřesvědčí. Lepší bude přiznat barvu a upřímně se omluvit.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Rázně a ostře budete jednat s dospívajícími a patřičně svéhlavými ratolestmi. V žádném případě byste je však neměli dirigovat a neustále jim být v patách. Saturn varuje před hrozbou konfliktu. Nebraňte se návštěvě lesa. Potřebujete si pročistit plíce.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Někdo ze známých si přijde postěžovat. Musíte ho vyslechnout a pohladit mu duši. Nic nového se nedozvíte, ale jemu či jí, to udělá dobře. Jisté osobě se nelíbí vaše postoje a pokusí se vás donutit změnit názor.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

S vlastním plánem na dnešní den přijdou děti. Budete vstřícní a ochotně jim vyhovíte. Pokud by partner váhal, dohodnete se na kompromisu. Večerní bilance nových zážitků bude veskrze pozitivní.

Navíc neutrpí ani vaše peněženka.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Intuitivně vycítíte, že se vaše láska potřebuje vypovídat a vytvoříte k tomu vhodné prostředí a atmosféru. Nezapomenete rovněž zavolat příteli, který dosáhl vytouženého úspěchu nebo slaví významnou rodinnou událost.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Dojde vám, že vracet se k minulosti nemá cenu a jenom vám to bere energii. Zavoláte vždycky optimisticky naladěným známým a půjdete se společně pobavit. Někdo si vybere zahradní restauraci, jiný cyklistický výlet a další třeba grilování.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Snaha na někoho zapůsobit vás bude svádět k změně chování a možná i stylu oblékání. Luna varuje před možnými následky. Měli byste zůstat takoví, jací jste. Zvyknout si rychle na novou roli není nikdy zcela snadné.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Na obzoru je spor s partnerem ohledně stavu rodinné kasy. Měli byste si přiznat, že to není jen jeho vina. Atmosféru zklidní společná procházka nebo práce na zahradě. Zavolejte příbuzným nebo přátelům, kteří prožili něco ošklivého.  

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Pozor na projev nedůvěry k starému příteli. Jakmile mu to dojde, strašně se urazí. Ožehavým tématům se raději vyhněte, proč byste si měli dělat u někoho zle. Chystáte-li se na milostnou schůzku, pořádně se oblékněte. Vrátíte se pozdě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám