Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 29. června 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Teď je teď a tenkrát bylo tenkrát

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Vymyslíte program, který má šanci zaujmout celou rodinu. Pozor si musíte dávat na vlezlé příbuzné, kteří se z vás pokusí vymámit slib, který byste normálně nikdy nedali. Opatrnost vyžaduje pohyb jak ve velkých výškách, tak u hluboké vody.  

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Udržet tempo, zejména s dětmi, bude pěkná fuška. Chvílemi vám bude na omdlení. Díky postavení Merkuru s Uranem však zachováte klid a uštvat se rozhodně nenecháte. Opatrní musíte být při pečení a grilování. Můžete se popálit.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

S lehce podrážděnými příbuznými vás usmíří děti. Tváří v tvář jejich upřímnosti budete všichni naprosto bezbranní. Kdekoli se ocitnete, můžete hrát prim. Záleží jen na vás a vaší náladě. Spíše se však spokojíte s rolí pasivního diváka.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Rozhodnutí a kroky některých známých vás mohou právem pobouřit a vyvolat vaši ostrou reakci. Pak je nutné jednat rychle a přesně. Rozhodnost vám chybět nebude, takže lze oprávněně předpokládat, že prožijete emocemi nabitou neděli.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Pozorně naslouchejte radám lidí, o kterých víte, že vás nezklamou. Budete-li trávit odpoledne nebo večer ve společnosti, budete muset potlačit nutkání se neustále něčím chlubit. Mohlo by stát, že se zesměšníte a bude trapní.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Zarmoutí vás zpráva o neúspěchu někoho, koho máte rádi. Nemá smysl kvůli tomu věšet hlavu. Něco takového se stává. Pokusí se k vám vrátit bývalá známost. Možná, že si na ni někdy vzpomenete a nebyli byste za jistých okolností proti.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Získáte sympatie blízkého okolí. Pokud jste s někým měli nedorozumění, patří minulosti. Kvůli partnerovým rozmarům nemusíte hned dělat bouřku. Do večera ho špatná nálada jistě přejde a všechno vám vynahradí.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Vyskytnete se u něčeho důležitého. Uran doporučuje mít oči otevřené a všechno si vrýt do paměti. Hlavně do ničeho bezhlavě nezasahujte. Berte si příklad z lidí kolem. Přišla by vám vhod procházka v tichém prostředí.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nastává vhodný moment k rozhovoru s příbuznými. Další otálení by bylo velkou chybou. Nelze do nekonečna brát na někoho ohledy. Nejde jen o nynější drobné spory, ale celý další vývoj vašich vzájemných vztahů.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nevyplatilo by se vám podceňování partnera a jeho přehledu o vašich aktivitách. Pokud máte podezření, že by se mu nelíbily, musíte sekat mimořádnou dobrotu. V méně vábných restauracích kroťte svoji chuť k jídlu.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Vážnější roztržka může zaskočit zamilované. Nejde o nic nenormálního, něco takového už jste určitě někdy zažili. Konstelace Luny a Venuše napovídá, že vaše láska není v nejlepší kondici a potřebuje se odreagovat. Musíte jí tolerovat.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nepouštějte se do zbytečných diskusí s příbuznými. Nemá smysl na ně tlačit, když nemají náladu. Musíte počkat na vhodnější příležitost. Nepřehánějte to s lichotkami na adresu nového souseda nebo spolucestujících ve vlaku či autobusu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám