Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 29. března 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dej nemocným, ale ne líným

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Budete v mírumilovné náhodě, s každým se dohodnete. Nic neutratíte zbytečně a uplatníte svůj talent na rozdávání sympatií a pozorností. Jednoduše řečeno, čeká vás pozitivními emocemi naplněný den. Pozor na rušných komunikacích.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nezatěžujte se povinnostmi více než je nutné. Mimo těch společenských a rodinných, pusťte všechny další z hlavy. Jedovatou, cíleně mířenou poznámku jisté nerudné osoby obrátíte v žert a budete se tvářit, že jste nic neslyšeli.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

V roztržitosti řeknete své lásce něco, co se jí dotkne. Hleďte to rychle napravit, jinak byste spolu nemuseli dlouho mluvit. Určitě byste tak přišli o hezký večer. Nezapomeňte splnit sliby dané menším dětem. Také mají paměť.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Můžete se plně spolehnout na staré přátele a blízké příbuzné. Měli by vám umět poradit ve složitých životních situacích. Sami budete příliš rozrušení na to, abyste na některé věci reagovali objektivně a zůstali nad věcí.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Kdyby vám zvonilo v uších, můžete se vsadit, že o vás někde hovoří. Kde a co se povídá, se dozvíte během dne. K večeru se vás zmocní sentimentální nálada. Kamarády a příbuzné zahrnete pestrými historkami z minulosti.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

V mezilidských vztazích se vyhýbejte teatrálním gestům. Většina lidí bude reagovat úplně jinak, než byste očekávali. Navíc byste mohli ztratit sympatie nového idolu. Zkuste se chovat skromně a uznat, že i jiní mají určité schopnosti.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Počítejte s nečekanou návštěvou, případně telefonátem, který vás donutí někam odejít nebo odjet. Neuškodí, když s tím budete trochu počítat. Významnou pomoc poskytnete sousedům. Výrazně to přispěje k zlepšení vašich vztahů.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Bylo by dobré setkat se s veselými známými. Vzhledem k problémům, které musíte v následujících dnech řešit, byste si vytvořili zásobu dobré nálady. Zatím beznadějně zamilovaní podniknou další pokus získat lásku svého idolu.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Venuše nestojí špatně, ale vaše šance najít ideálního partnera není o nic větší než v minulých dnech. Něco není v pořádku, budete muset jít víc do sebe. Doma i na cestách zdaleka obcházejte místa, kde se staví a opravuje.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Ozvou se známí, se kterými jste se dohodli na nějaké společné akci. Pokud by vám do toho něco přišlo, jednejte s nimi na rovinu. Určitě se neurazí, není všem dnům konec. Vyrazíte si někam později. Prodražit se vám může oběd v luxusní restauraci.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Příčinou sporu a partnerem, zvláště v případě nových známostí, bude jeho snaha vnutit vám svoje názory a postoje. Bude-li příliš tlačit na pilu, určitě se vzepřete. Na druhou stranu nezapomínejte, že to s vámi myslí dobře.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Pokud to jen trochu půjde, jděte hned ráno do přírody a nevracejte se až pozdě večer. Potřebujete si obnovit síly a zklidníte si rozbouřené nervy. Dobře vám udělá i práce na chalupě a na zahradě. Nemusíte to však přehánět.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám