Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 28. ledna 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Polovina toho, co sníme, udržuje naživu nás, druhá polovina lékaře

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Budete se muset rozloučit s někým ze svých známých, který se stěhuje, nebo odjíždí na dalekou a dlouhou služební cestu. Ve společnosti se setkáte s někým, koho jste neviděli roky. Buďte k němu milí, může pro vás ledacos udělat.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Odmítnutí vašich milostných projevů vás dost rozesmutní, ale nepropadejte pesimismu, život jde dál. Na druhou stranu se dočkáte omluvy ze strany osoby, která vám nedávno ublížila. Asi to nečekáte, ale vychutnáte si to.

Odmítnutí vašich milostných projevů vás dost rozesmutní, ale nepropadejte pesimismu, život jde dál. Na druhou stranu se dočkáte omluvy ze strany osoby, která vám nedávno ublížila. Asi to nečekáte, ale vychutnáte si to.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Pozor na přenosné nemoci. Vyhýbejte se bližším kontaktům s neznámými lidmi a náhodným známostem.  Vážným problémem je, že ve vztazích s opačným pohlavím vám půjde hlavně o sex a vzrušující prožitky.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nebudete-li se kontrolovat, dostanete do sporu s někým, s kým by bylo lepší být zadobře. Děkovat za to můžete vybuzené ješitnosti. Neodmítejte žádnou práci a netvrďte, že nemáte dost sil. Partnera tím hodně rozzlobíte.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Mějte na paměti, že vaše láska vás zná, takže jí nemůžete věšet bulíky na nos. Jakýkoli pokus ji doběhnout, je předem odsouzen k neúspěchu. Nevšední chuťové zážitky slibují planety labužníkům. Nepřekročte zdravou míru.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Podstoupíte náročnou zkoušku trpělivosti a zdrženlivosti. Příbuzní budou říkat hrozné nesmysly a vy nesmíte ani hlesnout. Všechno si vynahradíte večer v soukromí, kdy se budete s partnerem bavit na jejich účet.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Mohli byste se ukázat před svým idolem. Je to šance zejména v případě, kdy se znáte teprve krátce.  Marně budete hledat ztracenou věc, nebo co horšího, nějaké dokumenty.  Na cestu do neznámých míst, si vezměte více peněz.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Saturn na vás klade vysoké nároky. Nebudete-li si stoprocentně jistí, do ničeho se nehrňte a nikam se netlačte. Každou chybu pocítíte dvakrát. Důležitá je návštěva známých. Budou-li chtít, řeknou vám o výnosném místě.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Využijte volného dne k procházkám a pobytu v přírodě. Sil už nemáte na rozdávání, potřebujete získat novou energii.  Bez ohledu na počasí se snažte být venku a vyhýbejte se uzavřeným prostorám a pijáckým společnostem.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Važte odpovědi osobě, která slídí po jednom vašem tajemství. Pokusí se vetřít do vaší přízně jen proto, aby vás mohla později donutit k jistému rozhodnutí. Venuše věští problémy v citových vztazích, zejména v lůžku.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Pod vaším vedením vyrazí celá rodina na výlet nebo do supermarketu či do kina. Dnešek je rovněž vhodný k  návštěvě příbuzných a přátel. Mávněte rukou nad nepříjemnými drobnostmi, co budete dělat, až se objeví skutečně vážný problém?

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Neobávejte se stresových situací, poradíte si lépe, než si myslíte. V případě konfliktu neskrývejte své pocity. Řekněte rovnou, co vám leží na srdci. Spory v partnerských vztazích budou mít šťastný konec, buď v lůžku, nebo u prostřeného stolu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám