Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 27. března 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je důležitější, jak člověk osud přijímá, než to, jaký je

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Zbavíte se pesimistického názoru, že na nikoho není spolehnutí, že jsou všichni stejní. Budete-li potřebovat pomoc doma, na chalupě nebo na zahradě, vždy se najde někdo, kdo vás nenechá v nouzi. Velikonoční přípravy stihnete včas.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Konstelace Jupiteru s Venuší je předzvěstí toho, že se vás někdo pokusí obšťastnit proti vaší vůli. Nesmíte mu to mít za zlé, myslí to dobře. Třeba se to povede příště, neberte mu iluze. Stanete se mistrem společenských her.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nekažte si den snahou za každou cenu zvládnout všechny povinnosti. Práce není vlk, do lesa neuteče. Venku vás čeká zábava a milé překvapení. Vaše dobrá nálada se projeví tolerancí k slabůstkám vašich blízkých.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Chcete-li strávit klidný den, tvařte se, že určité věci nevidíte. Odpusťte si ironické poznámky a hleďte si svého. Neuškodila by vám větší systematičnost, pokud jde o zdraví. Opatrně s nápadem začít s novou dietou. Nemučte svůj organismus.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Potkáte známé, o kterých jste doma nedávno hovořili. Přesně podle vašeho očekávání, pro vás mají zajímavou informaci. Možná byste se bez ní obešli, ale takhle to budete mít mnohem jednodušší. Rozzlobí vás nepořádný soused.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Náročné to budete mít v prostředí, kde nikoho neznáte. Bude rozumnější držet se v blízkosti partnera a nepouštět se do velkých diskusí. Luna s Jupiterem doporučují neuspěchat velikonoční návštěvu příbuzných. Hovor se po chvíli stočí na peníze.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Potřebujete si odpočinout, bavit se a ne řešit cizí problémy. Při ranní toaletě a přípravě snídaně zacházejte opatrně s elektrospotřebiči. Pár ztracených minut vás neporazí. Mohlo by se také stát, že přijdete k úhoně.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Máte-li před sebou milostnou schůzku, radí planety dobře se připravit. Důkladnou péči věnujte jak výběru oblečení, tak promyšlení toho, co své lásce řeknete. Vyhněte se podnikům, kde byste mohli potkat vlezlého známého.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Opatrně s hodnocením někoho, koho vaše děti a partner obdivují. Mohlo by se jich to dotknout a zbytečně se pohádáte. Máte chuť se bavit a veselit s přáteli. Nic vám nebrání, stačí jim zavolat a za chvíli jsou u vás.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Ať už chcete nebo ne, stanete se středem pozornosti. Na společenských akcích i na veřejnosti se kolem vás bude točit spousta lidí. Naděje na příjemně prožitý sváteční den vám mohou pokazit starosti a špatná nálada vašeho protějšku.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Jste-li sami a nezadaní, může dnešní den znamenat velký přelom ve vašem životě. Mezi lidmi se kterými se potkáte, totiž bude idol z vašich snů. Venuše předpovídá, že kdekoli dál od domova uděláte odvážný krok.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Studený pot vás polije ve chvíli, kdy zjistíte, že vás někdo nenápadně pozoruje. Pozor proto na kroky, za které byste se museli stydět. Doma se vynoří potíže, se kterými si dokážete poradit jen vy. Právem vám to zvedne sebevědomí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám