Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 26. června 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nestydatého hosta pivem z domu nevyženeš

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Těžce ponesete fakt, jak jsou všichni kolem vás pomalí a nerozhodní. Nebylo by divu, kdybyste je začali popohánět a energicky jim udílet různé rady. V tom případě ovšem počítejte s jejich prudkou, hodně nevraživou reakcí.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Rychlejší tempo a vyšší aktivitu ve všech oblastech, vám vnutí Merkur. Zdá se, že nebudete proti a šikovně toho využijete, zvláště při dokončování nudných povinností. Uděláte tím radost nejen sobě, ale i partnerovi a příbuzným.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Prohloubení vašeho partnerského svazku prospěje společná cesta, návštěva známých, divadla apod. Hlavně nesmíte sedět doma jako pecka. Do vašeho života se totiž nenápadně vkrádá nuda, musíte ji rázně zahnat.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Dostanete několik tak hloupých otázek, že je zbytečné na ně odpovídat. Klidně ať se na vás někdo zlobí, nemáte zapotřebí ztrácet energii a nervy v nekonečných diskusích. Pojedete-li na výlet, zkuste nechat mobilní telefon v kapse nebo v kabelce.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Volný čas by pro vás měl být natolik vzácný, že nikomu nedovolíte, aby vám kazil náladu. Klidně zrušte nudnou návštěvu a omluvte se společnosti lidí, se kterým si nemáte o čem popovídat. Lépe vám bude v přírodě.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

V důsledku hloupé náhody byste mohli ublížit někomu, kdo vás má rád. Dávejte pozor a více se kontrolujte. Špatný krok nebo nevhodná poznámka by vás dlouho mrzely. Zamilovaným bude nejlépe daleko od lidí.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Do vaší přízně se hodlá vloudit falešný přítel. Vaše nechuť k hádkám, by mohla způsobit, že mu kývnete na něco, s čím byste za normálních okolností nemohli souhlasit. To by byla velká chyba. Musíte důsledně bránit své zájmy.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Budou vám pomáhat Merkur s Jupiterem, takže budete nezvykle aktivní a činorodí. Mnohé vám usnadní dobré vztahy s okolím. Snadno s každým naleznete společný jazyk. Svoji společnost vám bude vnucovat i známý nešika a smolař.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nevyhnete se problémům s penězi. Příčinou by mohlo být posezení v luxusní restauraci nebo přehnaný nákup v supermarketu. Musíte odpovědně počítat a hospodařit. Potěší vás zpráva od osoby, o které jste si mysleli, že na vás zapomněla. 

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Chvílemi budete zmatkovat. Naštěstí vám dojde, že váš idol vás má rád takové, jací jste a přestanete se nutit do něčeho, co vám nesedí. Budete přinuceni vzdát se jisté nereálné představy. Dlouho vás to ale mrzet nebude, vytvoříte si jinou.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Spoléhejte spíše na vlastní zkušenosti než cizí dojmy. Osoba, která přitahuje vaši pozornost, netrpělivě čeká, že se konečně projevíte. Budete-li nadále neteční, získá ji někdo jiný. Venuše slibuje, že nemusíte být dokonalí, stačí snaha.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Z počátku příjemná návštěva nebo jiná událost se mohou zvrátit v nekončící diskusi. Buďte opatrní při vtipkování a zapomeňte na otevřené flirtování. Někdo vaše uvolněné chování špatně pochopí a vyvolá dramatickou scénu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám