Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 26. března 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lásku si člověk ze srdce nevytrhne, to není bolavý zub

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

O náladu vás připraví sobečtí příbuzní. Tak jak je jejich zvykem přijdou s vymyšleným problémem a budou vás žádat o pomoc. Samozřejmě půjde především o peníze. Byli byste hloupí, kdybyste jim sedli na lep.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Bedlivě dnes sledujte, kdo vás bude kritizovat a přísně odsuzovat vaše chování. Nebude to zrovna spravedlivé, ale otevře vám to oči. Dozvíte se, komu můžete věřit a koho máte vymazat ze svého života. Může to i bolet.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nemusíte se vždy držet konzervativních názorů, pokud jde o společenské chování. Dnes by vám slušelo více spontánnosti a vášnivé zatvrzelosti. Pohyb Luny s sebou nese příležitost zapůsobit na lidi, o které stojíte.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Potáhne vás to mezi lidi, nebudete litovat sebevětší námahy, abyste se dostali tam, kde si užijete. V některých případech vás neodradí ani nutnost překonat nemalou vzdálenost. Vyplatí se vám to. Prožijete kouzelné chvíle.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Sen jako živý ve vás probudí sympatie k staré lásce. Dojde vám, co všechno jste vlastní vinou ztratili a uděláte první zásadní krok k nápravě toho, co jste pokazili. Pokud jde o zdraví, je nutné vrátit se k původní dietě

PANNA ( 23.8. – 22.9.) 

Před výbuchem partnerské hádky vás zachrání nečekaná návštěva nebo to, že potkáte někoho, komu nemůžete dovolit, aby se pletl do vašeho soukromí a pomluvil vás v okolí bydliště a u známých. Na silnici pozor na agresivní řidiče.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Mohli byste se stát svědkem, v mimořádném případě aktérem události, která vyžaduje pohotovost a schopnost okamžité a hlavně správné reakce. Odpoledne si poradíte se středně náročnou opravou vodovodu nebo elektrického nářadí.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Zbytečný spor byste mohli mít se známými. Špatně si vyložíte nebo pochopíte jejich v podstatě naprosto nevinnou poznámku. Kontrolujte svoje reakce, nepodléhejte záchvatům neoprávněného a zbytečného hněvu a vzteku.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Večer si ponechte volný na posezení s dětmi. Čas společně strávený hraním karet nebo nějakých stolních her a povídáním projasní a prohloubí váš vztah. Přímo ideální by bylo, kdybyste se přemohli a usedli s nimi k počítači.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Alespoň hodinku, dvě musíte strávit venku, nejlépe v přírodě. Pěšky nebo na kole, prostě potřebujete pohyb. Přitom je skoro jisté, že potkáte nějaké známé, což je skvělý důvod k posezení u šálku horkého čaje nebo kávy.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

S krajní nedůvěrou přijmete změnu v chování ještě před týdnem chladných a nafoukaných příbuzných nebo známých. Jestliže se nenecháte ovlivnit stále živou vzpomínkou, dozvíte se příčinu velice brzy. Prožívají těžké časy.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Vibrace Venuše by mohly natolik ovlivnit vašeho staršího potomka, že před vaše kritické oko přivede novou známost. Myslet si můžete cokoli, ale příkřejší soudy si nechte pro sebe. Vaše ratolesti vám tím prokážou důvěru a potřebují slyšet něco hezkého.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám