Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 25. ledna 2015

Novinky, sojka

Vrána je vrána, ať stojí nebo lítá

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Chuť si užít, ať již sami nebo s partnerem, bude silnější než vy. Setkáte se s něčím, co vás opravdu udiví. Možná na to nejste dostatečně psychicky připraveni. Hlavně se nechovejte jako děti a nestůjte s pusou dokořán.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Jen díky pohotovosti se budete orientovat ve spoustě nesouvislých řečí příbuzných a sousedů. Jedno vaše rozhodnutí přitom může být hodně důležité. Rozladí vás nutnost věnovat se prozaickým, nudným záležitostem. Chtěli byste jásat a létat.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Je před vámi nadějný den. Starosti pusťte z hlavy a věnujte se dětem nebo své lásce. Těší se, že budete patřit jenom jim. Využijete-li jejich ochoty naslouchat, něčemu je naučíte. Složitější bude pořízení se staršími osobami.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Planety vám dávají osobní kouzlo, s každým se sblížíte mnohem snáze než v jiných dnech. Méně konfliktní bude i vaše setkání s tchýní a protivnými sousedy. Zbytečná je hádka v obchodě nebo se spolucestujícími v autobusu, vlaku či letadle.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Chystáte-li se na zimní sporty, omládnete v očích mladších osob o několik let. Pokud vám vydrží dobrá nálada, bez problémů zvládnete potíže s někým, kdo by rád zapomněl na to, na čem jste se před několika dny dohodli.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Drobný problém může způsobit, že se začnete chovat zpupně a svalovat vinu na všechny kolem sebe. Svůj díl schytají jak rodina, tak kamarádi. Chcete-li se něčemu takovému vyhnout, budete muset hlídat každé svoje gesto.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Rozzlobí vás jednání někoho, kdo vás za zády pomlouvá. Těžké chvíle prožijete na silnici. Jezděte opatrně a pokud možno, choďte raději pěšky. Pozitivně vás ovlivní příbuzný, jehož názory pro vás vždycky byly důležité.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Změníte postoj k některým lidem a záležitostem. Zamotané situace vytváří konstelace Marsu s Venuší. Musíte pečlivě vážit, na co vám stačí síly a schopnosti. Potěší vás reakce osoby, se kterou již delší dobu flirtujete.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Dnešní schůzka je důležitá pro budoucnost vašeho milostného vztahu. Berte to jako zásadní životní zkoušku. Dobře se budete cítit ve větší společnosti. Získáte si spoustu sympatií a díky tomu navážete užitečné kontakty.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Chuť na malý románek prozatím pusťte z hlavy. Venuše varuje před zbytečnou blamáží. K dosažení svého snu potřebujete intimnější prostředí. Netlačte na příbuzné, kteří s vámi nesouhlasí. Potřebují víc času na rozmyšlenou.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Pokud nechcete ohrozit svoji novou známost, musíte trpělivě snášet její rozmary. Normálně taková není, ale nebude mít ten správný den. Problém je v tom, že dvakrát dobře naložení nebude ani vy, takže to mezi vámi zajiskří.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Vaše představa o tom, jak si dnes užijete, může být značně přehnaná. Kamarádi, na které spoléháte, budou jako tělo bez duše a kloudných nápadů. Musíte si poradit sami, ale možná je to tak lepší a zase jednou pobavíte vy je. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám