Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 25. března 2018

Novinky, sojka

Kde hostí hromada, špatná rozprava

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Románek s náhodně poznanou osobou se může změnit v trvalý a hluboký vztah. Pokud jste zadaní, máte nejvyšší čas zařadit zpátečku. S odvážným plánem za vámi přijde bývalý kolega či spolužák. K vlastní škodě nejste ochotní riskovat.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Bouřlivý výstup vás zřejmě nemine v prostředcích hromadné dopravy nebo v nějakém obchodě. Nezvyšujte hlas a kontrolujte se, co říkáte. Některé vaše výrazy by nemusel obhájit ani ten nejzkušenější právník.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Obdržíte jasný signál, že vaše finanční situace se brzy zlepší. Hodně pro to uděláte sami předvídavým souhlasem s účastí na projektu šikovného známého. Nebojte se rovněž zkusit štěstí v zcela novém oboru či oblasti.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Rozladí vás známý, který vám připomene vaše sliby. Slabší povahy se mohou nechat vyprovokovat k hádkám a sporům. Zamilovaným hrozí odloučení od milované osoby, způsobené jinými naléhavými povinnostmi.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nastala přesně ta chvíle, kdy si musíte ujasnit, jestli je pro vás přednější láska nebo kariéra. Máte na to celý volný den, nemusíte nijak spěchat.  Luna doprovázená Venuší věští, že se nemůžete rozhodnout špatně.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Planetární aura buduje atmosféru shody a vstřícnosti. Pozorní budete nejen k partnerovi a přátelům, ale i k lidem, ke kterým obvykle moc blízko nemáte. Doma se konečně dohodnete na tom, jak a s kým strávíte počátek týdne.   

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Jste neklidní a nestálí, jen těžko vydržíte na jednom místě. Pokud byste se pustili do domácích prací a úklidu, stihnete obrovský kus práce. Máte-li však v plánu návštěvu známých, nevyhnete se zřejmě ostřejší výměně názorů s hostitelem.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Záležitost, kterou jste odkládali s tím, že ji vyřídíte o víkendu, utrpí vaši neschopností pořádně se soustředit. Určitým řešením je možnost, že ji dokončí někdo za vás. Ochotných a obětavých přátel máte dost.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Vyřeší se starý problém spojený s rodinou a příbuznými. Usmíříte se s někým, komu jste se dlouho širokým obloukem vyhýbali. Máte-li umělecké nadání a tvůrčí zájmy, nabízí se vám možnost prosadit se na veřejnosti.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Jedno setkání a příhoda jsou důležité pro budoucnost. Je na vás, abyste vycítili, o co může jít. Hodně vám pomůže intuice znásobená vlivem Jupiteru. Pokud dosud váháte v otázce zaměstnání či investic, večer se rozhodnete.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Milá zpráva k vám dorazí z místa, kde jste kdysi prožili něco velice hezkého. Potíže, které budete muset dnes řešit, vyvolají z větší části lidé vám hodně blízcí. Nemáte tedy jinou možnost, než je potichu a pracně odstranit.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Ve větším rozletu vám brání zbytečný respekt k jisté osobě. Dojde k oživení společenských styků, opět se sejdete se starými přáteli. Upřímně vás zamrzí, že jste si na ně neudělali čas dříve. Podlehnete kouzlu osoby s vyzývavým chováním.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám