Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 24. září 2017

Novinky, sojka

Člověk je tak složitá bytost, že o tom nemá lidstvo ponětí

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Vypadá to na zajímavý den. Přispějete k tomu smyslem pro humor a ochotou uzavírat kompromisy jak s rodinou, tak s kamarády. Neoblíbené příbuzné vnucující se na návštěvu odbudete vtipnou, dobře odůvodněnou výmluvou.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Zásadní je, abyste dnes dost času věnovali sportu, procházkám a hrám s dětmi. Posedáváním u televize nebo u kávičky byste byli sami proti sobě. Partnerovi rodiče si získáte tím, že budete do nebes vynášet jejich kuchyni.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Dojme vás kamarád, který se vám svěří s milostnými problémy. V klidu a tiše ho vyslechněte, každé slovo dvakrát zvažte, ale raději mu moc neraďte. Dobře vybírejte, kam půjdete na oběd. Hrozí vám žaludeční nevolnosti.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Čím dříve ráno vyrazíte na výlet, tím více prožijete zajímavých příhod. Partner a děti budou u vytržení, co všechno jste vymysleli a připravili. Nutno přiznat, že večer budete pořádně unavení a vaším jediným přáním bude skočit pod duchnu.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Pohyb Luny přeje zamilovaným. Nebojte se oslovit svůj poslední objev a pozvat ho na schůzku. Zdá se skoro nemožné, že by vás odmítl. Všechno pak už bude jenom na vás. Do domácích oprav se nepouštějte bez šikovného pomocníka.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Konstelace Uranu s Marsem přeje nápravě poškozených vztahů s lidmi, se kterými jste se z různých důvodů nepohodli. Důležité je neotálet, a ruku k usmíření nabídnout jako první. Odmítnout ji dokáže opravdu jen málokdo.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Pozor na túrách v těžkém terénu, snadno přijdete k úrazu. Počasí je nevyzpytatelné a nic vám neusnadní. Hádka s partnerem by mohla překročit únosnou hranici. Bude lepší ustoupit, dokud nedojde k nejhoršímu.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Odpolední schůzka s bývalými sousedy nebo spolužáky bude milá a otevřená. Pozorně naslouchejte tomu, co říkají. Pokud uvažujete o odchodu do jiné firmy, získáte zajímavý tip na atraktivní a výnosné místo. Využijte toho.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nesnažte se dokončit práce na chalupě nebo na zahradě za každou cenu. Konstelace Jupiteru se Saturnem varuje před chybou v podobě pokažené práce nebo rozbití cenného artefaktu. Partner vás rozhodně nepochválí.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Opatrně s kritikou příbuzných, jejichž jednání vás právem irituje. Nejenže své chování nezmění, ale naschvál ještě přitvrdí. Možná bude lepší mlčet a příští setkání na hodně dlouhou dobu odložit. Vůbec nic tím neztratíte.    

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Půjdete-li sportovat, nesnažte se vytáhnout na mladší soupeře. Šance na to, že uspějete, je dost malá, téměř nulová. Spíše si to hleďte užít. Posezení u přátel zkraťte na nejmenší únosnou míru a vyhýbejte se alkoholu.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Velkoryse přehlédnete pokus starší potomků namluvit vám něco, o čem víte, že to má k pravdě velice daleko. Nakonec se do svých polopravd zapletou natolik, že jim nezbude nic jiného, než vám nalít čistého vína.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám