Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 24. prosince 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Milujte život a život bude milovat vás

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Dopoledne si s vánočními přípravami ještě nějak poradíte, ale s ubíhajícím časem na vás padne únava. Přemůžete ji jen díky pevné vůli a pozornosti, jakou projeví partner a děti. Štědrý večer proběhne přesně tak, jak si představujete.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Během dne budete citlivější než jindy. Projeví se to jistou nesoustředěností a chvilkovou neobratností. Dávejte pozor, abyste se nespálili nebo neopařili. Vánoční dárky by si měl rozbalovat každý sám. Pozdě večer vám udělá radost milý telefonát.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Na vytvoření mimořádně sváteční pohody se budou rovnoměrně podílet všichni členové rodiny. Ježíšek bude štědřejší, než čekáte. Možná mu konečně došlo, že si to plně zasloužíte. To však neznamená, že musíte spěchat s večeří.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Tendence k uždibování a ochutnávání připravovaných pochoutek bude průvodním jevem vaší netrpělivosti. Nezlobte se, když vás někdo napomene. Takhle byste zlaté prasátko neviděli. A že se máte na co těšit.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Bude-li vás u stolu víc nežli obvykle, je to příležitost k připomenutí některých starých tradic. Děti se mohou z počátku tvářit rozmrzele, ale když to nepřeženete, určitě je to chytí za srdíčko. Trocha sentimentality k Vánocům patří.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Ubráníte se myšlence, že jste něco zapomněli koupit a vystačíte si s tím, co je doma. Partner a děti vás stejně zaměstnají natolik, že na vyběhnutí z domu nebude čas. K štědrovečerní večeři asi letos usednete dříve než loni.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Hodně se budete ve vzpomínkách vracet k minulým létům a milým zážitkům. Napomůže tomu přítomnost lidí, které máte rádi a kteří vám to budou dávat na každém kroku znát. Vaše Vánoce získají nádherný duchovní rozměr.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Rozbitému talíři a rozlité polévce se zasmějete, z ničeho nebudete dělat tragédii. Uděláte všechno proto, aby sváteční pohodu nenarušila ani nejmenší maličkost. Budete se nadšeně radovat i z takového dárku, o který jste nestáli.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Na poslední chvíli zavoláte někomu, komu jste zapomněli popřát veselé Vánoce. Náročné bude vymyslet zábavu pro nedočkavé děti. Popustíte-li uzdu fantazii, dokážete rodině vynalézavě ozvláštnit odpoledne i Štědrý večer.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Zdržte se nutkání odhánět děti nebo partnera od televize. Určitě se vám podaří zapojit je do štědrovečerních příprav jinak. Příbuzní přijdou o něco dříve, aby vám pomohli. Pocit, že mají podíl na hezkém večeru, prohloubí vaše vztahy.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Až to nebude to s partnerem a dětmi k vydržení, pošlete je asi ven. Moudře usoudíte, že si se vším lépe poradíte sami. Neprodlužujte sezení u štědrovečerního stolu. Tradice jsou hezká věc, ale dárky pod stromečkem jsou magnetem k nepokonání. 

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Ty pravé Vánoce nastanou až s rozsvícením vánočního stromečku. Únava a napětí z vás spadnou jako mávnutím kouzelného proutku. Nejspíš si sednete stranou a ke štěstí vám postačí úsměvy a radostné výkřiky vašich nejdražších.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám