Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 23. února 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jazyk bez paměti tajemství neudrží

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Snažte se být trochu srdečnější k příbuzným, známým a sousedům. Jistá osoba se obává, že ztratila vaše sympatie. Od rána vás to bude lákat ven. Správně tušíte, že potřebujete dobít energii a udělat něco pro rodinu.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Postavení Luny s Venuší s sebou nese četná překvapení. Zkuste se vypravit někam dál do domova, neseďte mezi čtyřmi stěnami. Čekají vás zajímavá setkání a budete-li o to stát, i jeden výjimečný gurmánský zážitek.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Při jízdě autobusem nebo vlakem si hlídejte tašku a další zavazadla. Příjemné překvapení vás čeká na společenských akcích. Nesnažte se jim vyhýbat a nevymlouvejte se na nedostatek času. Pokud jde o nákupy, nespoléhejte na partnera.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Příčinou sporu s příbuznými se může stát váš kritický, ale správný postoj k jejich pochybným plánům a hodnocení některých lidí. Mladší ročníky se zbaví nesmělosti a osloví svůj idol. Odpovědi se neobávejte, bude pozitivní.  

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nevěřícně kroutit hlavu budete poté, co se váš starý známý projeví jako pěkný sobec. Více času budete nuceni věnovat svým blízkým. Chtějí si užít vaší společnosti. Neuškodí, když si poznamenáte větší výdaje. Jen tak je udržíte pod kontrolou.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Vyplatí se vám jednat s partnerem na rovinu. Přijdou věci, které sami nezvládnete. Neuškodí mít spolehlivou oporu. Dobře vám bude s přáteli, ať již na sjezdovce nebo u rozpáleného krbu. Hlavně neseďte doma.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

S příbuznými se po dobrém nedohodnete. Budou mít svoji hlavu a takovou kupu výmluv a hloupých řečí, že vám z toho půjde hlava kolem. Nešetřete hlasivky a mluvte naprosto otevřeně o všem, co se vám na nich a jejich jednání nelíbí.

ŠTÍR ( 24.10. – 21.11.)

Do řečí se můžete dostat v důsledku neuváženého flirtu a laškování. Venuše sice slibuje, že se vám bude dařit, ale pro zadané je to vážná hrozba. Nevěřte tomu, že vás nikdo nevidí a když, tak si to nechá jen pro sebe.

STŘELEC ( 22.11. – 21.12.)

Nepokoušejte se pobavit na úkor partnera nebo souseda na chalupě. Smát se budete jen chvíli.  Negativní působení dráhy Marsu způsobí, že vás nikdo nepochopí a naděláte spoustu zlé krve.

Opatrně s konzumací nekvalitních potravin.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nikde se zbytečně dlouho nezdržujte a běžte za svoji láskou nebo rodinou. Netrpělivě vás čekají a doufají, že pro ně připravíte atraktivní program. K vyhledávání vzrušujících příhod vybízejí rovněž vibrace Uranu.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

S nevšední nabídkou se objeví někdo, kdo vás nedávno zklamal. Tentokráte však nelze vyloučit, že šel do sebe a projeví se jako úplně jiný, lepší člověk. Neodsuzujte svoji lásku kvůli laškování s cizími lidmi. Chce jen vzbudit vaši žárlivost.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Změní se váš vztah k jisté starší osobě. Její váhání ve chvíli, kdy ji budete potřebovat, se vás právem citelně dotkne. Zaujme vás informace, nad kterou ostatní mávnou rukou. Při troše fantazie jí můžete dokonale využít.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám