Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 23. listopadu 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je snadné být abstinentem, máš-li auto, přísnou ženu a málo peněz

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Musíte vyrazit mezi lidi. Venuše s Lunou vás přimějí k aktivitě, uděláte výborný dojem nejen na partnera, ale i na kamarády. Vyhněte se obchodům s pestrou nabídkou. Vaše přání a nároky přesahují vaše možnosti.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Rýsuje se před vámi zajímavý den plný originálních zážitků. Rozhodně nemůžete zůstat sedět doma u televize. Vašich dnešních nápadů inspirovaných pohybem Jupiteru by byla škoda. Večer s vámi bude flirtovat zadaná osoba, pozor !

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Dobře vás naladí uznání příbuzných. Možná se při loučení dohodnete, že vaše příští návštěva musí být mnohem delší. Budete však poněkud nerozhodní a všechno necháte na partnerovi. Pečlivě zvažujte, co řeknete.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nenechte se tlačit do kouta agresivními sousedy nebo příbuznými. Budou vám mluvit do věcí, na které máte svůj správný názor. Opatrní by měli být ve společnosti čerstvě zamilovaní. Kolem vašeho partnera začnou kroužit nebezpeční supi.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Přijdou chvíle, které vám právem přijdou velice směšné. Něco zajímavého se semele na návštěvě u známých. Nesmíte tam chybět, získáte ztracené sebevědomí a vrátí se vám chuť do různých aktivit. Přesně to potřebujete.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nezadané a svobodné čekají neopakovatelné zážitky s novou známostí. S uspokojením si potvrdíte, že jste konečně našli toho pravého či pravou. Definitivně překonáte dosavadní odstup a ve vašem vztahu zavládnou důvěra a upřímnost.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Přehnaná fyzická a duševní námaha vám způsobí nespavost a potíže s trávením. Luna s Neptunem radí najít si čas na odpočinek. Dobře by vám udělala alespoň krátká změna prostředí. Nesázejte se, nemáte šanci vyhrát.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Fakt, že se budete muset domů vrátit dříve a poněkud tak zkrátit dnešní cestu nebo výlet, není tragédií. Všechno si vynahradíte příště. Neodkládejte domácí povinnosti. Merkur naznačuje, že vás po jejich dokončení čeká sladká odměna.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Divit se budou vaši nepřátelé. Připravíte jim dnes perné chvíle. Dojde vám trpělivost, odhodíte zábrany a uštědříte jim tvrdou lekci. S časově náročným přáním přijde partner nebo děti. Poradíte si, ale pořádně se zapotíte.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Náhodně se potkáte s bývalým spolužákem nebo kolegou, které jste roky neviděli. Samozřejmě, že si budete mít hodně co říci, a tak se domů vrátíte dost pozdě. Neprojde vám to jen tak. Nabuzený partner nebude dlouho k utišení.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Neházejte flintu do žita, když se vám něco nepovede. Jde o přechodný jev, další pokus už bude úspěšný. Platí to také v případě neúspěšného pokusu o flirt. Stačí se rozhlédnout kolem a obrátit se na někoho vstřícnějšího.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Netvařte se, že vám nedošlo, že vám chce jistá osoba ublížit a spřádá ošklivé pletichy. Luna naznačuje, že by mohlo jít o bývalého partnera nebo zhrzenou lásku. Je třeba si s ní, nejlépe někde stranou, otevřeně promluvit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám