Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 22. dubna 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přátele hodnotíme podle toho, jak se k nám mají

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Budete si užívat a lebedit, jako málokdy. Partner vás bude obskakovat, děti poslouchat na slovo a tchýně držet jazyk za zuby. Jednoduše řečeno, ideální volný den. Určitě proto neodmítnete pozvání přátel na malé posezení.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Najdete věc, kterou jste marně hledali, když jste ji potřebovali. Nesnažte se vypátrat, kdo ji tak pečlivě schoval, mohli byste to být vy sami.  Odpoledne potkáte známého, ale moc si nepopovídáte. Nepustí vás ke slovu.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nebraňte se touze po klidu a samotě. Když vás vaši nejbližší nepochopí, máte o čem přemýšlet.  Je to naprosto přirozené, potřebujete alespoň na pár hodin vypnout a věnovat se sami sobě. Hrozí vám  nepříjemné a zbytečně deprese.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Jen těžko se dokážete zbavit myšlenek na práci a kariéru. Jeden dva dny den jsou příliš málo na to, abyste dokázali pustit všechny starosti z hlavy. Nemyslete si, že to na vás vaší nebližší nepoznají.  Možná je trochu zarmoutíte.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Odpustíte známému, který vás nedávno pořádně naštval. Přispěje k tomu vaše dnešní setkání, na kterém si všechno vyjasníte. Na cestách nenechávejte svá zavazadla ani chvíli bez dozoru. Stačí pár minut a přijdete o ně.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Pochopíte, že jistá osoba o vaši pravdu nestojí. Přizpůsobíte se a podáte jí věci přesně tak, jak je chce slyšet. Nedělejte si žádné výčitky. Naopak, uděláte dobrý skutek. Směle se pusťte do domácích oprav, s trochou štěstí vše zvládnete.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Milovaná osoba vás vystaví hned několika zkouškám. Připravte se na její náladovost a přemrštěné nároky. Berte to jako test, jestli jste opravdu zamilovaní, nebo si to jen namlouváte. Půjdete-li na výlet, nezapomeňte se kvalitní obuv.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Pečlivě zvažujte, komu můžete a komu ne, půjčit drahé nářadí a peníze. Neptun varuje před dobráky, kteří zapomínají cokoli vrátit. Nemusí jít hned o zlý úmysl, ale vám to vyjde na jedno. Raději ať se na vás chvíli mračí.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Před cestou mimo město pečlivě zkontrolujte svůj vůz. Spíše než nehoda vám však hrozí nekompromisní silniční kontrola.  Na návštěvách jezte do polosyta, vaše zažívací ústrojí není připraveno na mimořádné výkony.

KOZOROH ( 22.12. – 21.1.)

Pobaví vás známý, který vám bude nabízet místo, které jste nedávno rozhodně odmítli. Než ho přesvědčíte, že vám navrhuje pěknou hloupost, bude to chvíli trvat. Spánek by vám mohly znepříjemnit bolesti kloubů

VODNÁŘ ( 22.1. – 20.2.)

K převratné změně dojde v okruhu vašich nejbližších. Nelze vyloučit, že na ni nebudete mít svůj nemalý podíl. Balzámem na vaše nervy bude pobyt v přírodě. Měli byste si udělat čas a vyrazit na několikahodinovou procházku.

RYBY ( 21. 2. – 20.3.)

Budete mít svoji hlavu a jen těžko někomu ustoupíte. Dávejte si pozor, abyste nebyli sami proti sobě. Lehce se může stát, že odmítnete něco, co vás bude večer mrzet.  Nenuťte partnera, aby skákal, jak rozmařile pískáte.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám