Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 21. září 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokušení je k tomu, aby mu člověk podlehl

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Budete v dobrém rozpoložení a neodmítnete nikoho, kdo bude potřebovat vaši pomoc. V případě rodinných příslušníků je to pochopitelné, ale budete vstřícní i k lidem, které znáte jen od vidění. Vybudujete si pověst slušného člověka.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Potěší vás nezištné chování partnera a přátel. Zjištění, že nejste sami, vám zvedne o sto procent náladu a sebevědomí. Potřebujete veselou společnost, s někým si popovídat o docela obyčejných věcech. Zazvoňte přátelům.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nevtipkujte za každou cenu, zejména ve společnosti lidí, které pořádně neznáte. Váš skomírající milostný vztah oživí nečekaná příhoda. Neztratíte rozvahu a zareagujete tak, jak to bude jedině možné. Partner bude u vytržení.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Luna vás přiměje udržet si odstup od pohledné osoby opačného pohlaví, kterou vám představí známí nebo příbuzní. Její neskrývaný zájem o rychlé sblížení by vás měl varovat. Planety radí dvakrát zvážit každý vstřícný krok.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nemuselo by se vám vyplatit přeceňování sil při práci i při sportu. Nesnažte se vyrovnat lidem o desetiletí mladším. Velice vážně vyslechnete výčitky týkající se vašich nesplněných slibů. Pouhou omluvou však špatný dojem nesmažete.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nedejte se znervóznit řečmi o vaší údajné slabosti. Záležitost, kterou vám dnes bude někdo ironicky předhazovat, je jen záminkou k útoku na vaši autoritu. S pomocí aury Marsu však všechna smyšlená obvinění rázně odrazíte.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Budete si muset vymyslet důvod, proč nedokončíte práci, o které jste ještě včera hovořili jako o hotové věci. Počítejte s postranními úšklebky. Dráha Saturnu potvrzuje, že dnes je pro vás namáhavá, fyzická dřina krajně nevhodná.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Jste-li sami, začne před vámi známý nebo příbuzný nenápadně vychvalovat jistou osobu opačného pohlaví. Můžete se vsadit, že na to nepřišel sám od sebe. Asi se pokusí dát vás s někým dohromady. Trpělivě vyčkávejte, co bude.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Pokud vás zklame někdo blízký, budete se s tím vyrovnávat hodně dlouho. Důrazně dáte znát, že takhle by to nešlo. Konstelace Marsu s Neptunem způsobí, že nepůjde všechno podle vašich představ. Chvílemi propadnete depresím.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

S někým se pohádáte kvůli směšné sumičce. Merkur však říká, že to nemusí být vždy jen vaší vinnou. Rozhodně se však nedáte nikým okrádat. Vaše nová známost se bude chtít podívat někam, kde to nemáte dvakrát rádi.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Celkem příjemné posezení s přáteli a se sousedy se může rázem změnit v slovní přestřelku. Šetřete ironickými poznámkami a černým humorem. Vibrace Saturnu mají na některé lidi zhoubný vliv. Při sportu pozor na kolena a kotníky.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nevyvracejte dětem jejich fantastické představy, kdo ví, jak a co bude. Také vy máte před sebou vzrušující zážitek. Nezbytnou podmínkou je, že docela malinko a na chviličku zapomenete na některé svoje zásady. Pro jednou by to šlo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám