Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 20. srpna 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pozdní hosti jedí kosti

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Dostat vás z postele bude pro rodinu dost náročný úkol. Jakmile se však postavíte na nohy, budete rázem tryskat energií. Vaše nápady, jak strávit dnešní den budou natolik atraktivní, že partner a děti budou všemi deseti pro.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Máte-li nějaké problémy s rodiči partnera, je dnes ideální příležitost dát všechno do pořádku. Konstelace Venuše s Uranem k tomu vytvoří všechny nezbytné podmínky. Postačí chovat se zdrženlivě a jejich slova nebrat vážně.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Z míry by vás mohlo vyvést nečekané setkání s někým, kdo je vám mimořádně protivný. Bude proto lepší vyhnout se místům, kde se vyskytuje větší počet lidí. Odpusťte si nákupy v obchodních centrech i návštěvu sportovního stadionu.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Vaše nervy potřebují delší pobyt v přírodě, nejlépe doplněný fyzickým pohybem. Je čas vyrazit s partnerem či s rodinou do lesa nebo k vodě. Dařit se vám bude při sběru lesních plodin. Kamarádi a sousedé puknou závistí.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Potřebujete se bavit a s někým si upřímně pohovořit.  Nebylo by od věci obvolat přátele a zjistit, jak jsou na tom s časem, a jaké jsou jejich dnešní plány. Určitě se najde někdo s podobnými potřebami a rychle se dohodnete.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Vaše láska přijde s představou, která vás napoprvé nijak nenadchne. Neptun však doporučuje mlčet a vyjít jí daleko vstříc. Zdá se skoro jisté, že svého rozhodnutí nebudete litovat. Večer dosáhnete všeho, o čem jste zatím jen snili.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Na návštěvě u příbuzných nespouštějte oči z vašich malých dětí. Snadno udělají nebo řeknou něco, co vaši hostitelé jen tak nestráví. Zejména potom v případě, kdyby jim chyběl smysl pro humor a absurdní situace.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Celý den se musíte ovládat. Máte sklon k prudkému, zkratkovitému jednání, všechno vás hned popudí a rozzlobí. Snadno se dotknete i lidí, které máte rádi a ochotně byste se kvůli nim rozdali. Nekupujte nic z druhé ruky.  

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nebraňte se návštěvě sportovišť. Máte dnes nejen kondici, ale vysokého stupně dosahuje i vaše šikovnost, Můžete se směle postavit všem soupeřům, amatérům i profesionálům. Pokud neuspějete, pak se ctí.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Dětí se děsí konce prázdnin a touží po dalším dobrodružství a zábavě. Měli byste jim udělat radost a vymyslet něco opravdu originálního. Zkuste vyzvědět jejich představy. S velkou pravděpodobností lze říci, že nadchnou i vás.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Více než kdy jindy budete muset prokázat trpělivost a nadhled. Chvílemi to bude skutečně o nervy. Není jisté, že se ovládnete. Bez okolků odmítnete schůzku s vytrvalým, ale odpudivým ctitelem. Asi se vám začne mstít.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Důležité je ani dnes nezapomínat na sport a zábavu. Vaše zásoby sil se nebezpečně tenčí a již v nejbližších dnech jsou před vámi velké věci. V milostných vztazích budete mírní a vstřícní, váš idol bude na vrcholu blaha.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám