Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 2. dubna 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nedostatek taktu je pro přátelství smrtelný

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

K vašemu překvapení budou příbuzní a přátelé nezvykle klidní a trpěliví. S jistou nadsázkou se dá říci, že se na nich dá dříví štípat. Vysvětlení je prosté, cítí, že jsou vám něco dlužní a že se k vám v poslední době nechovali nejlépe.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Partner od vás očekává příval citů, potřebuje se přesvědčit, že ho milujete a nic vám pro něho nepřijde zatěžko. Pokud chcete prohloubit váš vztah, nemáte jinou šanci, než mu pozorně naslouchat a potom vyjít ve všem vstříc.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nedivte se, že vám nikdo nevolá, že se přátelé a příbuzní již dlouho neozvali. Příčinou by mohl být fakt, že jste tak dlouho odmítali jejich pozvání, až si řekli, že je asi nechcete vidět ani s nimi mluvit. Napravíte to milým telefonátem.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Klidný den vám zajistí jen naprostá tolerance ke každému, kdo plácne nějaký nesmysl, něco rozbije, nebo udělá drobnou chybičku. Může jít jak o rodinné příslušníky, tak známé a přátele. Možná si tím získáte i sympatie nového ctitele.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Přiznejte si, že vám docházejí fyzické síly, nejste přeci ze železa. Potřebujete aktivně odpočívat v přírodě. Možná by všechno vyřešil i krátký pobyt na chalupě nebo náročný sportovní zápas s přiměřeně silnými soupeři.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Na ideální atmosféru nakloněnou usmíření s někým, kdo vás nedávno pořádně naštval, je třeba stále ještě čekat. Když si počkáte, přijde ke křížku a sám si nasype popel na hlavu. Pak můžete být velkorysí a odpustit mu.  

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Vibrace Uranu vás vybaví nezvyklou tolerancí a vnitřním klidem. Slova a jednání, která vás obvykle spolehlivě vytáčely, strávíte s neproniknutelným výrazem. Partner a děti budou vaším chováním nadšení. Vaše proměna jim udělá radost.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Špatná nálada může způsobit, že zcela propadnete ve společnosti, na které by vám mělo záležet. Musíte se víc ovládat, Jednoho z lidí, které dnes potkáte, budete už brzy potřebovat mít na své straně. Dívejte se do budoucnosti.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Postěžovat si vám přijde někdo, kdo má slabou chvilku a neví si rady se svými problémy. Merkur naznačuje, že jde o názorný příklad, situace, kdy je lepší nic nevědět. Zkuste to nenápadným, ale laskavým způsobem zlehčit.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Večer ve společnosti nebo na nějaké oslavě se nesnažte být vtipní za každou cenu. Snadno to přeženete nebo se necháte vyprovokovat a nastanou vám potíže. Navíc se nepříjemně shodíte před partnerem nebo jinou blízkou osobou.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Kolem nového idolu choďte po špičkách. Nepropadejte neoprávněnému optimismu. Možná je takhle příjemný a laskavý ke všem lidem ve své blízkosti. Odmítnutí, byť sebejemnější by vás nadlouho citelně zranilo.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Zbavíte se nervozity, která vám v cizím prostředí obvykle svazuje ruce i jazyk. Hodně vám pomůže postavení Luny s Jupiterem. Intuitivně porozumíte i podvědomým gestům a řeči těla. Dnes vás žádný licoměrník nedoběhne.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám