Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 2. července 2017

Novinky, sojka

Milovat ještě neznamená radovat se

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nedohadujte se s příbuznými. Jejich jedinou reakcí bude, že se urazí a přestanou s vámi mluvit. Rozumnější je mlčet a jejich přešlapy ignorovat. V příštích dnech nebude bohužel o podobné nejasné či konfliktní situace nouze.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Tichá domácnost jako trest za odmítnutí partnerových plánů vám hrozí již dopoledne. Luna radí se zapřít a vyjít mu vstříc. Nevěřte tomu, že uděláte dobrý obchod se sousedem. Obratem bude zpátky a ještě vám vyhubuje.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Stále není na dohled dohoda s osobou hodnotící věci vyhraněně subjektivním pohledem. Vaše vyhlídky na navázání nadějné známosti posiluje příznivé postavení planet. Důležité je zapojit fantazii a na vyhlédnutý idol netlačit.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nespravedlivé osočení si vysloužíte postojem, který se dotkne ješitných známých. Bolestivě pocítíte, jak je těžké trvat na správném názoru. Překvapivě klidný a hlavně rozumný závěr bude mít hrozící konflikt s tvrdohlavými, dospívajícími dětmi.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Rozčarovaní budete z lhostejného postoje osoby, od které byste právem očekávali alespoň minimální solidaritu. S ostřejší reakcí zatím vyčkáte, ale už za pár dní jí její neochotu připomenete. Ani se nebude divit.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Krušné chvíle nastanou zamilovaným. Kolem vaše miláčka začne kroužit někdo, kdo má šarm i peníze. Nic nesmíte podcenit. Venuše radí okamžitě reagovat a nic neponechat náhodě. Budete solidární s lidmi v těžké životní situaci.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Vyhýbejte se přeplněným vlakům a autobusům, zejména v zahraničí vám hrozí ztráta zavazadel nebo dokladů. Péče o rodinu je chvályhodná, ale nic se nemá přehánět. Přílišné rozmazlování může škodit.

Nechte děti a partnera ať se předvedou. 

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Spoustu nevšedních zážitků slibuje pobyt ve společnosti známých, na chalupě nebo na výletě. Vtipu máte na rozdávání, spolehlivě rozesměje a přivedete na veselejší myšlenky i zatvrzelé pesimisty a škarohlídy.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nejdůležitější je pro vás zlepšení zdravotního stavu. V žádném případě to však neznamená, že můžete přepínat síly. Je třeba se rozumně vypořádat s tím, že od vás bude neustále někdo něco chtít. Neváhejte komukoli říci ne.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Pozor na lákavou možnost zneužít cizího omylu. Přijde to náhle, ale o to intenzivněji. Nebezpečí odhalení vám nehrozí. Nedejte se ovlivnit faktem, že mnohým známým by to špatné nepřišlo. Důležitější je čisté svědomí.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Váš klid a pohodu naruší spory s člověkem, který neumí nic jiného než závidět a vytvářet kolem sebe tíživé dusno. Nebylo by divu, kdybyste ztratili nervy a řekli mu něco hodně ošklivého. Projde vám bez větších následků.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Hodně oslabený je váš smysl pro orientaci. Do neznámých míst necestujte bez mapy a hlavně se s nikým nedohadujte, nechte si poradit. Ostražitě a s nedůvěrou zareagujete na významné pohledy nového obdivovatele či ctitelky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám