Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 19. listopadu 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejen krása, ale i bohatství může člověku poplést hlavu

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Poslední den delšího volna si musíte užít. Ideální by bylo vyrazit s rodinou někam na výlet do přírody. Postavení planet varuje před drobnými konflikty, které by však neměly přerůst v něco vážnějšího. Prohloubí se vaše vztahy.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nezadaní se mohou těšit, že se jejich cesta protne s putováním někoho, s kým se budete cítit jako ve snu. Mnohem těžší to mají zadaní, kteří se budou muset rozhodnout, jak co nejdříve splnit staré partnerovo přání.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Pořádně vás dopálí kamarád, který vám jasně naznačí, že zavíráte oči před jistými očividnými fakty. Než něco řeknete, pečlivě zvažte, jestli by nebylo rozumné si přiznat, že se odmítáte smířit s něčím, co se vám nelíbí.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Plány sem, plány tam, je jistější soustředit se výlučně na konkrétní kroky. Zapomeňte na nereálné představy, vraťte se zpátky na zem. Rodině uděláte radost i tak. Hlavní je využít volného dne jak k práci, tak k zábavě.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Chcete-li zapomenout na nepříjemné zážitky a pocity, musíte si najít takovou zábavu, při které se můžete s celou rodinou dokonale odreagovat. Všichni to potřebujete jako sůl. Hlavně přestaňte naříkat na údajnou nepřízeň osudu.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Na cestě máte nějaké peníze, nejspíše se přátelé nebo příbuzní seberou a vrátí vám nedávnou půjčku. Rozhodně jim nesmíte dát najevo, že jste to očekávali mnohem dříve a že sliby se mají plnit. Projevte pochopení pro jejich situaci,

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nevymlouvejte se na počasí a vyražte do přírody. Potřebujete načerpat síly a energii a doma u televize se vám to těžko podaří. Platí to i pro vaši rodinu. Připravit pro všechny atraktivní program je věcí vaší fantazie.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nemá smysl rozmlouvat rodině návštěvu obchodního centra. Jenom všechny naštvete, zejména dospívající děti, a doma nastane ošklivé dusno. Nezbývá vám, než držet peněženku a platební kartu pevně v ruce.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nespoléhejte na to, že se od příbuzných dozvíte něco nového nebo zajímavého. Budou tlachat jako obvykle, chvílemi si budete vzájemně lichotit, a chvílemi vás zahrnou nesmyslnými výčitkami. Oddychnete si, až budou pryč.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Jste poněkud náladoví, projeví se u vás sklon ke kritizování a vychovávání blízkých. Jejich obrana, abyste se nejdříve podívali do zrcadla, vás rozpálí do běla. Mars doporučuje se někde zavřít a dlouho, dlouho mlčet.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Váhání, zda se ukázat ve společnosti, kde je někdo, kdo vám nesedí, rázně ukončí váš partner. Neriskujte hádku, seberte se a jděte. Nemáte se přece čeho obávat. Svědomí máte čisté. Důležitý je klid v citovém vztahu.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Vytvořením pohodové atmosféry dodáte odvahu partnerovi, který se vám konečně svěří se svými nejnovějšími plány. Možná začne hodně ze široka, ale pochopte jeho obavy, nechce se vás dotknout, ani vás jakkoli vyděsit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám