Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 18. října 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Láska dovede i z génia udělat tupce a z tupce génia

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Pokud se chcete vyhnout nepříjemnému rozhovoru, vypněte mobil a telefony ať bere někdo z rodiny. Ušetříte si trapné rozpaky a nebudete ztrácet čas. Zvědavému sousedovi asi neuniknete, ale ten se dá naštěstí nějak odbýt.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Ochotně se zapojíte do programu připraveného přáteli. Partnera bude třeba trochu přemlouvat, ale s tím si poradíte. Jenom nepřepínejte síly, nemusíte být všude a ve všem první. Máte se bavit a ne dřít do úmoru i o víkendu.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Bude se kolem vás točit někdo, kdo od vás už dlouho něco chce. Vaše dnešní rozpoložení je takové, že mu nedokážete vzdorovat. Při domácích pracích dávejte pozor při manipulaci se snadno hořlavými chemickými prostředky.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Pokud nesplníte jeden starý slib, bude mít blízká osoba potíže. Merkur svádí k pomýlené lhostejnosti vůči některým lidem. Musíte s tím rázně něco udělat. Omezte milostné aktivity, planetární aura není dvakrát příznivá.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Hrozí vám, že podlehnete svodům osoby, pro kterou jsou city na posledním místě. Nevětře tomu, že byste někoho dokázali změnit. Při zábavě a sportu šetřete prudkými pohyby. Snadno se může stát, že přeceníte síly a zraníte se.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Těžkou hlavu budete mít z náročných představ rodiny. S tím, co vám zůstalo ve společné kase si vyskakovat nemůžete. Máte-li chuť sportovat, volte discipliny, které spíše než fyzickou kondici, vyžadují šikovnost a zkušenosti.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Spoustu času věnujete rozjímaní nad novým milostným návrhem. Přijde jako blesk a pořádně vás překvapí. Zadaní se musí držet zpátky, tohle nebude žádné dobrodružství. Rovněž se vyhýbejte lehkomyslné společnosti, dostanete se do potíží.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nedělejte si starosti s naříkáním příbuzných. Jako obvykle přehánějí a zkoušejí, co vydržíte.  Partner na vás sice bude naléhat, ale tak doopravdy jim sám nevěří. Pozor na jazyk, hrozí vám, že se rozpovídáte a nebudete vědět, kdy přestat.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Z míry vás budou vyvádět neustálé změny názorů partnera nebo dětí. Necháte se inspirovat známým a pokusíte o riskantní krok. Díky podpoře Neptunu by vám měl vyjít. Vaše okolí bude tak překvapené, že vám nikdo nestačí uškodit.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Chcete-li se vyhnout nepříjemnostem, raďte se s přáteli. Týká se to zejména větších výdajů. Ochotou ke kompromisu potěšíte rodinu. Ztráta soudnosti kvůli osobě opačného pohlaví je u svobodných reálnější, než jsou ochotní si přiznat.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Neokázalostí a projevem důvěry potěšíte dospívající děti. Odmění se vám aktivitou, která vám udělá radost. Možná vás dokonce požádají o spolupráci. Jinak byste asi uvítali spíše chvíli klidu v křesle u televize nebo s oblíbeným časopisem či knihou.  

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Jste-li sami a těšíte se na schůzku s posledním objevem, vyvarujte se nepřiměřených gest a nemluvte o věcech, kterým nerozumíte. Luna se Saturnem nepřejí realizaci konkrétních cílů. Pocit, že se každému přizpůsobíte, může být mylný.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám