Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 18. března 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Horší je hosta vyhodit než nepřijmout vůbec

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Komu by neudělalo dobře nadbíhání opačného pohlaví. Ovšem jen tehdy, pokud se za ním neskrývají postranní, ošklivé úmysly. Nedejte se ošálit hezkou tvářičkou a smyslnými návrhy. Některé věci obvykle nebývají zadarmo.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nespoléhejte jenom na svůj fortel, nejste v nejlepší formě, všechno vám bude padat z rukou. Chcete-li se pustit do něčeho složitějšího, zajistěte si šikovného pomocníka. Na nákupy do supermarketu si neberte velkou tašku.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Zbavíte se strachu z odmítnutí a oslovíte svůj idol. Možná hned nepůjde všechno podle vašich představ, ale do půlnoci máte času dost. Planety vytvářejí příznivou atmosféru, budete hovořit jako moudrá kniha.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Díky intuici se vám podaří předejít nepříjemnostem a včas změnit běh některých událostí tak, jak vám to vyhovuje. Z cesty z vzdálenějších míst se snažte vrátit ještě za denního světla. Pak už pro vás přestane být na silnici bezpečno.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Opatrně s nadbíháním výrazně mladším ročníkům. Vaše naděje, že uspějete, jsou bláhové. To, že s vámi, a to pouze ze slušnosti, prohodí pár slov, vůbec nic neznamená. Při práci doma i a na chalupě nepřepínejte síly.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Pokusíte se podat pomocnou ruku známým. Vaše rada se jim zalíbí, ale stejně nelze vyloučit, že nakonec udělají pravý opak. To už ale nebude váš problém.  Kroťte svoji aktivitu při sportovním zápolení a hrách.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nenamlouvejte si, že vám něco chybí po fyzické stránce. Pohlédnete-li pravdě do očí, zjistíte, že jde o obyčejnou lenost. Partnerovi a příbuzným to samozřejmě ani náhodou nepřiznáte, ale pozor, nejsou ani slepí, ani hloupí.

ŠTÍR ( 24.10. –  22.11.)

Někdo vás hned po ránu natolik rozzlobí a vyvede z rovnováhy, že ztratíte dobrou náladu a nebude s vámi kloudná řeč. Chce to jediné, hned po dobrém a výživném obědu vyrazit do přírody a na večer pozvat staré přátele.

STŘELEC (  23.11. – 21.12.)

Pozor na projevy sobectví. Těžko můžete na někom chtít, aby se kvůli vám obětoval více než vy.  Pokud o něco opravdu stojíte, musíte na tom začít usilovně pracovat. Nespoléhejte jen na partnera, případně rodiče.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Chcete-li se s někým opravdu sblížit, musíte se dostat dál než jen k pouhému telefonování a posílání e-mailů. Dnes by vám to mohlo vyjít. Dozvíte se o místě, které se uvolní počátkem příštího měsíce.  Máte čas si to promyslet.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nápad půjčit si peníze od movitých příbuzných nebo přátel je prima. Chce to však okamžitou akci. Hned dopoledne sedněte do auta či do vlaku a vyražte na cestu. Při popisu vaší tíživé situace, to nemusíte přehánět.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nadbíhání a ohnivé pohledy obdivované osoby na vás udělají takový dojem, že neodoláte a půjdete s ní na schůzku. Máte se na co těšit, její kvality vás naprosto šokují. Možná se rovněž necháte vyprovokovat k určité finanční transakci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám