Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 15. dubna 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Host v nevhodnou dobu je horší než tatarský nájezd

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Donesou se k vám fámy, že to u vašich příbuzných přestává klapat. V první chvíli vás to rozzlobí a budete jim chtít volat nebo je navštívit, ale Venuše radí zůstat sedět na místě. Udělejte si pořádek v domácí lékárničce, vyházejte prošlé léky.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Pohyb Jupiteru ručí za to, že vyděláte i na zdánlivě nevýhodné investici. Obrátí se na vás známí, postižení nějakým neštěstím. Budete-li chtít, můžete jejich bol výrazně zmírnit. Pud sebezáchovy vás uchrání od pletek se zadanou osobou.   

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Jenom žádné rozčilování a poučování. Mars varuje před konflikty s lidmi z blízkého okolí. Agresivním chováním a gesty si nepomůžete. Vaše okolí očekává, že ho přesvědčíte konkrétními činy. Jste-li sami, poznáte velkou lásku.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nepodceňujte informace, které se k vám donesou. Je nutné rychle reagovat. V blízkém sousedství dojde k něčemu, co jste předpovídali už před několika dny. Večer se díky velké náhodě setkáte s úspěšným spolužákem.

Nepodceňujte informace, které se k vám donesou. Je nutné rychle reagovat. V blízkém sousedství dojde k něčemu, co jste předpovídali už před několika dny. Večer se díky velké náhodě setkáte s úspěšným spolužákem.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Berete si na sebe příliš mnoho povinností. Jako byste zapomněli, že máte i partnera a děti. Za jejich pomoc jim však nic neslibujte. Jakmile to uděláte, jen těžko vezmete své slovo zpátky. To už vám vaši miláčci nedovolí.

PANNA ( 23.8. –  22.9.)

Výhodně prodáte věc, která vám doma již dlouho překážela. Nepropásněte šanci na schůzku s novou známostí. Bude mít oči jen pro vás a neexistuje prakticky nic, s čím by nesouhlasila. Saturn vám pomůže udělat tečku nad i.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nedělejte si na dnešek velké plány. Ono se vám stejně všechno nepovede a budete zbytečně smutní. Stačí, když stihnete to, co máte. Prozíravost prokážete v případě dospívajících dětí. Budou sice rozladěné, ale později vám dají za pravdu.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Jen díky pomoci Merkuru a mimořádně intuici, dojdete k zjištění, že zdánlivě výhodný obchod, by vás mohl i položit. Asi se pohádáte s tím, kdo s ním za vámi přišel. Jen těžko uvěříte, že o hrozícím riziku neměl tušení. 

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Zejména narození v druhém dekanu, změní rozhodnutí a zavolají příteli či přítelkyni, se kterou se nedávno rozešli. Nečekejte, že z toho budou nadšením bez sebe, ale jistou šanci máte. Pokud jde o vaše zdraví, zaznamenáte změnu k lepšímu.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nespoléhejte na zásadní zlom v sporných záležitostech. K ničemu velkému nedojde, musíte si pomoci sami. Luna s Venuší radí si ujasnit, co je nejdůležitější a všechno ostatní pustit z hlavy. Dnešek pro vás bude velmi tvůrčí.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Vaši finanční situaci vám může vylepšit dar, výhra nebo podíl z dědictví. Připravte se na změny, vesměs pozitivní. Zlepší se vaše fyzická kondice a vrátí se vám energie. Mnohem snáze se dohodnete s okolím, včetně lidí, kteří vás naštvali.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Čeká vás několik příjemných, vzrušujících zážitků. To ovšem vyžaduje aktivnější společenský život. Noví známí a zajímavé kontakty rozšíří vaše obzory a možnosti. Mějte na paměti, že vaši soupeři a konkurentu vám šlapou na paty.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám