Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 12. února 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příroda zachovává druhy, velmi málo se stará o jedince

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Planety doporučují více rozumu a méně emocí. Je třeba zamyslet se nad tím, zda stojí za to ztrácet čas zbytečnými konflikty, lhostejno, jestli s nejbližšími, přáteli nebo se sousedy.  K tomu, byste se cítili dobře, nemusíte dělat nic výjimečného.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Důležité je dobře se vyspat a zachytit každý sluneční paprsek. Starejte se více o sebe, než o čistotu podlahy. Den jako stvořený k návštěvám přátel a společenských i kulturních akcí.  Nezadaní tam potkají budoucí lásku.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Venuše vám přidá na kráse a přitažlivosti. Jestli ze své strany přidáte vstřícnost a smysl pro humor, budete hvězdou každé společnosti. Potěší vás příliv energie, který můžete skvěle využít při nejrůznějších zimních sportech.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Přestaňte se trápit tím, co si o vás myslí okolí. Máte velkou vnitřní sílu, změnit to ve svůj prospěch. Stačí přestat se všímat nepřejícných škarohlídů a věčných nespokojenců. Úplně postačí, když budete sami sebou.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Je čas otevřeně sdělit partnerovi, že některé jeho zvyky vám pořádně lezou na nervy. Měl by s tím alespoň něco udělat dříve, než se opravdu naštvete. Pokud by se k vaší kritice stavěl chladně či lhostejně, potřebuje tvrdší lekci.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Směle můžete vyrazit dobývat svět. Konstelace Marsu s Lunou před vámi otevírá netušené prostory a možnosti. Nebojte se otevřeně vyslovit své požadavky a názory, vždycky se najde někdo ochotný vám naslouchat a také vás následovat.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Podaří se vám udělat definitivní tečku za spory s příbuznými. Nemalou roli přitom sehrají vaši nejmenší. Představa, že by je nemuseli dlouho vidět, vyleká rodiče, prarodiče i další tety a bratrance. Budete nadšení, jaký máte doma poklad.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Držte se zdaleka od kasin a všeho co zavání hazardem. Dnes jen na štěstí spoléhat nemůžete. Přesvědčíte se o tom, třeba i u nevinných společenských deskových her, nebo budete-li hrát s dětmi Černého Petra.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Každý člověk má v sobě něco dobrého, něco co si zaslouží uznání. Zkuste si to připomenout, až se s někým dostanete do sporu. Hlavně pozor na zbrkle přijatá rozhodnutí, budete-li v špatné náladě.

Drobným potížím se nevyhnete na cestách.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Soustřeďte se na činnosti, které nevyžadují žádnou zvláštní iniciativu. Máte odpočívat. Ne, se za něčím honit. Jste-li sami, potkáte k večeru někoho, kdo stejně jak vy dokáže ocenit krásy života. Nalije vám to do žil pořádnou dávku optimismu.  

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nezapomínejte na to, že i po víkendu je třeba z něčeho žít. Neutrácejte peníze, které se na vašem účtu ještě nestačili ohřát. Ve společnosti to nepřežeňte se sebechválou.  Počkejte, až vás pochválí někdo jiný.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nadějnou příležitost byste mohli propásnout kvůli přehnané opatrnosti a podezřívavosti. Není nutné vidět všechno hned černě. Více se starejte o svoji fyzickou kondici. Nevystavujte své zdraví absurdním, nesmyslným zkouškám.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám